MIN KROPP ER IKKE MINDRE FIN ENN DIN

JEG HAR ENDRET MEG … TIL DET BEDRE!

Kropp. Vi leser om det. Vi kan irritere oss over mye mas, på hvordan kroppen burde se ut. “Hvordan bli fornøyd med den kroppen du har!” På en side i et blad, mens på neste side dukker det opp “De beste tipsene på å gå ned 5 kg på 1 måned!” Er det rart mange blir forvirret?

Jeg forstår det så godt. For bare noen år siden ble jeg sur, da jeg så et bilde på instagram av fine mennesker som var fornøyde med seg selv. Jeg var usikker på meg selv, derfor fikk jeg den følelsen.

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Jeg skal være ærlig med dere at jeg ikke er helt i mål enda, IKKE fysisk sett. Men, mentalt. Bare så det er helt klinkende klart.  Men, når jeg nå ser en jente i bikini på instagram, blir jeg inspirert. Det gjorde jeg ikke før. Dermed er jeg veldig langt forbi det jeg en gang var, heldigvis.

Jeg mener at jeg har hverken finere eller styggere kropp, enn noen andre. Alle er flotte på sin måte og det sier jeg til meg selv høyt, hver eneste dag. Hvis det er noe jeg er misfornøyd med, så prøver jeg så godt jeg kan å gjøre noe med det. Simple as that.

Tenk så kjedelig hvis alle skulle være like, da.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

28 kommentarer

Siste innlegg