HEMMELIGHETER JEG ALDRI SNAKKET OM

SOME SECRETS OF MINE …

 Jeg hadde lite gym på barneskolen, fordi jeg var redd for læreren. Ikke det at vedkommende skulle gjøre meg noe vondt, men fordi jeg og andre ble presset for hardt. Jeg fikk ofte høre hvor mye bedre burde være, til enten løping eller fotball.

 Jeg har kun jukset på EN eneste prøve i skolen, men det var en gloseprøve i engelsk på barneskolen..

 Noe av det gøyeste jeg visste av idretter, var håndball. Grunnen til at jeg sluttet, var ikke fordi jeg ikke likte å holde på med håndball. Men, fordi jeg ikke hadde nok kondisjon. Jeg slet virkelig noen ganger, da vi skulle løpe mye fram og tilbake på banen.

 For mange år tilbake fikk jeg PTSD, som da er posttraumatisk stresslidelse. Slik som ofte kan oppstå etter traumatiske opplevelser.

♥ Da jeg gikk på ungdomsskolen, elsket jeg å skrive. Still do. Jeg fikk veldig gode karakterer i norsk. Derfor skrev jeg et utdrag av en bok, som jeg tenkte å levere til læreren min. Helt seriøst, jeg skrev vel 100 sider av krim. Jeg hadde tydeligvis veldig god tid, på den tiden.

♥ Jeg lever daglig med dårlig samvittighet, noe som har preget mye av livet med tanke på avgjørelser jeg hverken har hatt lyst til eller trengt i livet mitt. Men, heldigvis er det ikke så ille lengre, da jeg kan si nei og tenke litt på meg selv også oppi alt.

♥ Når jeg holder på å rydde eller hva som helst i huset vårt, så snakker jeg alltid til meg selv. Da snakker vi hele tiden. Så for ikke å avbryte meg selv, så setter jeg ofte på musikk. Jeg elsker musikk.

God helg dere!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

22 kommentarer

Siste innlegg