5 SMINKE PRODUKTER JEG ALDRI BYTTER UT

❥ Jeg har testet ut så mange produkter i mitt liv, at jeg nå kan se hva mine favoritter er. Disse produktene kommer jeg aldri til å bytte ut, fordi jeg syntes dem er så gode til meg. Passer perfekt til min hud og glød, så derfor holder jeg meg til de produktene jeg sverger til.

MARY-LOU MANIZER HIGHLIGHTER – Denne sverger jeg til, fordi den ikke er annet enn perfekt å påføre. Jeg ser at de aller fleste har denne som favoritt, ikke uten grunn. Den er ofte på tilbud på coverbrands (NÅ til 143,-) noe som i tillegg er supert. Jeg bruker denne også litt til øyenskygge, som den også er veldig fin til. Holder hele dagen!

MAYBELLINE VOLUM LASH SENSATIONAL MASKARA – Jeg testet ut denne første gang i Syden, da det var tilbud på flyet. Siden har jeg brukt denne, som gir utrolig volum og gjør vippene dine veldig fine. Kosten på denne er også veldig god å bruke.

SMASHBOX STEP-BY-STEP CONTOUR KIT – Denne har jeg brukt nå i flere år, uten å bytte ut. Rett og slett fordi jeg var veldig fornøyd med denne fra starten. Men, jeg skulle gjerne hatt en slik bare med den brune. Det er jo veldig typisk. Så hvis noen har en som kan anbefales, kun med en slik brunfarge – så takker jeg veldig for tips!

MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION – Jeg som har veldig tørr hud, er avhengig av produkter som ikke tørker ut huden. Derfor passer denne perfekt til min hud. Den holder lenge og har en god dekk evne, som jeg ser på min hud. I tillegg gir denne rikelig med fuktighet og holder hele dagen.

NYX PROFESSIONAL PRIMER GREEN – Hvis jeg kunne valgt et produkt jeg ville at alle skulle teste ut, så hadde det blitt denne. Det er magi, hvis jeg kan si det om et produkt. Når jeg påfører den, toner den ned rødhet i ansiktet. I tillegg blir huden så myk, at du vil virkelig ikke tro det. Jeg kommer aldri til å bytte ut denne mot noen andre, fordi dette er virkelig den beste. Det er jeg sikker på!

Bruker du noen av disse produktene?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

30 kommentarer

Siste innlegg