6 RARE FAKTA DU IKKE VET OM OSS

Det er disse innleggene hvor vi skriver ting om oss selv, som ingen vet. Men, jeg leste et innlegg Stina delte på sin blogg her om dagen. Derfor tenkte jeg selv og komme med litt artige fakta om L og meg, som virkelig kan bli interessant for andre å lese.

6 FAKTA DU IKKE VET OM OSS

1. Tulle krangler nesten hele tiden. De få gangene vi faktisk kan diskutere og snakke om noe litt mer viktig, kan vi snakke uten å tulle. Men, her er det snakk om nesten hele tiden med vittige kommentarer om hverandre og slike ting vi ler av hele tiden.

2. Vi er veldig like i mat veien. Hvis jeg lager en ny middag, pleier L også alltid å like det jeg lager. Jeg kan vel telle på en hånd i løpet av ca 7 år hvor han ikke har likt det jeg har laget til middag. Det er ikke ofte, for å si det sånn.

3. Flinke til å kose oss. Fyre opp i peisen, tenne lys og se noe gøy på tv. Det er vi flinke til og har til felles, det å gjøre litt ekstra ut av det.

4. Krangler om hva vi skal ha til middag. Haha, denne måtte jeg ta med. Det er alltid bare å le av, men det kan jo fort bli en stor greie ut av det. Hvis den ene eller andre spør om hva vi skal ha til middag, kan den andre ofte si: ”Det er det samme for meg, bare velg du.” Slik kan vi holde på, til en av oss gir seg med at vi bare tar noe enkelt.

5. Blir flau over meg selv ofte. Altså, hvis han leser det her, så kommer han til å le høyt. Men, jeg er meg selv 150%, hvis det hadde gått an. Jeg blir til og med flau på han sine vegne, av og til. Jeg er ikke akkurat en rolig person, som ikke sier noe dumt eller driter meg ut foran mange mennesker. Vi får en del å le av, for å si det slik.

6. Jeg vil ha oppmerksomhet. Når vi ser på tv eller holder på med noe, så er jeg veldig flink til å la det se ut som om jeg trenger oppmerksomhet. Denne er ganske vittig, for jeg tror også han kan skjønne hva jeg skriver om. Dette blir alltid bare komisk og skjer i grunn ikke så ofte, men veldig vittig.

7. Elsker å reise i Norge. Dette går vel ikke under kategorien ”rare” fakta, slik som de fleste andre punktene. Men, det er iallefall et punkt jeg vil ha med. Vi har så utrolig mange fine reiser sammen i vårt fineste land, bak oss. Noe jeg er og vil alltid være utrolig takknemlig for, uansett. Vi er iallefall begge veldig glad i lange kjøreturer.

Fin dag videre til dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

28 kommentarer

Siste innlegg