DU SER MEG OVERVEKTIG? JEG SER STYRKE!

.. HARD JOBBING TROSS SYKDOM

Om du velger å se på meg som overvektig, er opp til deg. Ja, det er jeg sikkert også. Men, sitter jeg stille hver eneste dag? Nei. Jeg trener styrke omtrent hver eneste dag. En dag kan jeg trene armer og bein, mens dagen etter kan jeg trene rumpe og lår.

Kall meg akkurat det du ønsker. Jeg vet at kroppen min fungerer bra, og det er det eneste som betyr noe for meg.

Hadde jeg enda satt stille uten å gjøre noenting, skulle jeg ikke uttalt meg om å være sterk og i god form. Men, fy som jeg jobber hver eneste dag tross migrene. 2-3 dager i uken ligger jeg med migrene, skal jeg være helt ærlig med dere. Når jeg kan, så trener jeg. Ikke hele dager, men da i normal mengde. Trening har blitt en styrke, der jeg i tillegg kan se små forandringer.

Jeg kan ikke annet enn å smile, gi faen og jobbe hardt slik jeg gjør.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

31 kommentarer
  1. Ja det viktigste er hva DU føler og hva DU vet! Så, bare fortsett med jobben du gjør..og la folk tro hva de vil..Fin er du!

  2. Jeg syns ikke du er feit, syns du er vakker jeg 🙂 Flott at du trener styrke, det er jo kjempe bra for kroppen! Burde begynne med det jeg også, har vært litt for lat i det siste hehe 😛

  3. Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og fy søren så spessielt å lese et slikt innlegg! Kult av deg å tørre å stå fram på den måten. Det burde flere også gjøre. Håper lesere blir inspirert av dette innlegget! Lærer litt av deg og at det eneste som betyr noe er at du i din kropp vet hvordan du har det. You go girl! ✊️

  4. Jeg er enig med deg. Så lenge kroppen fungerer er den bra nok. Du er bra nok! Lykke til og håper du en dag kan slippe så mye migrene 🙂

  5. Å herregud, jeg er så lei av innlegg som dette! Hadde ikke vekten vært et problem for deg så hadde du aldri drevet og lagt ut innlegg på innlegg om hvor “bra” du har det til tross for vekten. Hvem er det du prøver å overbevise? Denne kommentaren blir sikkert oppfattet som kjempeslem, men helt ærlig tror jeg du har godt av å få høre at å legge ut sånt ikke hjelper det grann. Er du så opptatt av å trene som du gir uttrykk for, så gjør nå heller det, da – enn å skrytesyte på bloggen din! Du tenker kanskje nå at “jeg syter jo ikke!”, men hvis du tenker over det så er det det du gjør. Du ber om å få skryt for å føle deg bedre. Du syter og synes synd på deg selv. Og det er synd på deg! Ingen fortjener å være i “fella” til overvekten. Poenget er at det ikke er noe vits å poste slike innlegg og tro at det skal bli bedre. Det er bare sykt teit.
   Jeg vet hvor hardt det er å være overvektig. Jeg er nemlig det selv! Jeg har blogget jeg også, latt som om jeg var så sporty. Jeg trodde faktisk på det selv og. Men jeg visste jo innerst inne at godterisyken tok meg hver kveld. Og jeg visste at å trene var faktisk ikke så nyttig. Det eneste som hjelper er å endre kostholdet. Da snakker jeg om å kutte ut alle karbohydrater, spise ett måltid om dagen, ja u name it. Sånt blir det spiseforstyrrelser av. Man blir gal. Men det er det som funker for å gå ned i vekt. Og vil jeg ikke ofre det søte, så kan jeg heller ikke gå ned. Det er sykt kjipt. Ja, jeg har vurdert selvmord faktisk. Jeg prøver hver dag å spise rent kjøtt og holde meg unna sjokolade som er min store svakhet, men det er så sinnsykt vanskelig. Ekstra håpløst blir det jo når jeg har venninner som er tynne samme hvor mye smash de stapper nedpå. Jeg har vært genetisk uheldig, sikkert, må passe på hver eneste kalori jeg spiser.
   Hva med å melde seg på en fatcamp eller noe?? Ett eller annet som faktisk lar deg nå nye høyder. Husk at trening hjelper så sykt lite i seg selv, du må endre det forbanna kostholdet drastisk. Og det burde du få hjelp med, for det er nesten umulig å gjøre selv!

  6. Anonym: Kjære deg, hvor skal jeg begynne? Veldig synd at du har opplevd slike ting, noe jeg selv har erfaring med. Spiseforstyrrelser vet jeg mye om, da jeg selv har slitt med dette. Tydeligvis har du erfaring med “å syte”, når du har publisert slike innlegg. Det gjør ikke jeg. Uansett hvordan du velger å vri og vrenge på det. Hadde ikke vekten vært et problem, så hadde jeg ikke publisert slike innlegg? Så det gjelder da i grunn alle emner, slik at man ikke skal få lov til å legge ut noenting? Jeg poster ikke slike innlegg, for å bli bedre. Jeg poster slike innlegg fordi jeg for det første får ofte spørsmål om jeg kan skrive slike innlegg, fordi mange sliter med det selv. For det andre er jeg lei av å høre at jeg ikke er fornøyd med meg selv, fordi jeg skriver om det. Du har kanskje ikke lest bloggen min tidligere, der jeg faktisk har skrevet om slike ting jeg før har slitt med. Da skrev jeg om det, uten problem. Så det å fortelle meg hva som ligger bak slike innlegg, er det kun meg selv som vet. Jeg ser ingen grunn til å lyve om dette! Jeg jobber med meg selv og min psyke hver eneste dag, og du må ikke tro at livet er en dans på roser. Jeg skriver ofte på bloggen hva jeg tenker på og hvordan jeg har det, fordi det hjelper meg selv. Trening er alltid nyttig, i den forstand at kroppen ikke sitter stille og får bevegelse. Klart, det med spising er ikke lett – men, heldigvis gjør jeg ikke dette lengre. Jeg spiste sjokolade nesten hver kveld for flere år siden, noe jeg ikke har problemer med å innrømme. I dag gjør jeg ikke det. Jeg håper virkelig du får det bedre med deg selv og jeg skjønner ikke helt vitsen med å slenge ut slike kommentarer – når det mest ser ut til å handle om deg selv. Dessverre. Som sagt, så håper ikke jeg gjensidig at denne kommentaren virker kjempe slem. Jeg ønsker deg en fin uke videre! 🙂

  7. Anonym: Jeg blir også virkelig lei meg overfor deg, når du skriver om selvmord. Dessverre har jeg vært innom dette temaet, uten at jeg skal utlevere noe som helst. Så jeg unner virkelig ingen denne følelsen, inkludert deg. No hate!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg