8 PERSONAL LIFE LESSONS + A LITTLE SECRET!

LIFE LESSONS AND A LITTLE SECRET

– Følg magefølelsen din, selv om det kan være vanskelig. Du vil takke deg selv senere.

– Hør alltid på hva foreldrene dine har å si, selv om du ikke vil høre eller være enig. De har alltid rett, vil deg godt og har lang erfaring.

– Ikke tenk at du er rar, selv om du ikke har de samme målene i livet som alle andre. Gå din egen vei, noe som er utrolig tøft.

– Selv om du vet hva andre tenker om deg og dine valg, husk at du KUN lever for deg selv. Ditt liv og dine valg. Så enkelt.

– Å være snill mot andre, vil aldri vise seg å være noe negativt. Det gjør deg bedre, samtidig som det kan hjelpe andre på mange måter.

– A LITTLE SECRET: Noe jeg har lært den siste tiden, uten å gå noe mer inn på det; Du kan ikke forandre mennesker, som ikke selv ønsker det. Selv om du kan gli lengre fra en person, er det kun dem selv som senere kommer til å angre på det. Mens du kommer sterkere ut av det.

– Det å blande alt av alkohol fra vin og hele regla fram til brennevin, er virkelig ikke en god idee. Men, en god lærepenge!

– Når du er sint eller lei deg, kommer det aldri noe godt ut av å handle i følelsene dine. Vent litt, slapp av og la være å tenne på bålet.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

16 kommentarer

Siste innlegg