SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG

.. GOD MORGEN DERE!

Det er en god stund siden jeg har kommet med innlegg, der jeg gir dere noen tips. Med god grunn, har jeg ikke gjort dette på lang tid. Jeg har vært lenge syk, hatt migrene i tillegg og har da hatt mye å bruke tankene mine på. Nettopp derfor vil jeg skrive et slik innlegg, der hverdagen kan bli litt lettereNår du har en litt dårlig periode mentalt, kan det være lett å grave seg dypere ned. Men, det er utrolig viktig og prøve hver dag å tenke litt positivt. Det har større innvirkning, enn man ofte tror ..

MOTIVASJONSTIPS FOR HVERDAGEN

– Start alltid dagen med å tenke på noe hyggelig. Som da kan være en person, frokost du skal lage eller noe du har oppnådd.

HUSK at du betyr mye for mange rundt deg. Det vil alltid være noen som tenker på deg og gleder seg over å ha deg i livet sitt.

– Dersom tenker en negativ tanke, prøv å snu det til noe positivt. Et personlig eksempel: Hvis du er syk og er hjemme fra skolen, er det fort å tenke negativt. Men, prøv heller å tenke at du kan komme sterkere tilbake og akseptere at det er lov å være syk. Det er ikke alt vi kan bestemme over.

– Smil og spre glede til andre, da skal jeg love at du får det samme tilbake.

– Gjør noe hver dag som gjør deg glad og lykkelig. Make time!

– Når kvelden kommer, skriv ned 3 positive ting som skjedde i løpet av dagen. Var det et lite smil du fikk tilbake, noe du fikk veldig bra til eller snakket du kanskje med en god venn? Skriv det ned og ta det frem, når du er litt nedfor.

God helg dere ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

32 kommentarer

Siste innlegg