3 NEGATIVE SIDER OM MEG I FØLGE KJÆRESTEN MIN

.. IF I HAVE TO BE HONEST, HERE YOU GO

1. En mer stressa person finner du ikke. Den oppsummerer vel ganske mye, vil jeg si. Da snakker vi alt fra å rydde litt, til å reise, til å trene og listen er lang. Jeg stresser i grunn for den minste lille ting, uten å vite hvorfor. Jeg vil jo ikke stresse, men kroppen min er tydeligvis bygd for å stresse. Stadig prøver jeg å finne teknikker, slik at jeg ikke skal stresse så mye som jeg gjør. Men, jeg finner ut hver gang at det funker ikke for meg.

2. Utrolig sta. I da likhet med min bedre halvdel, så er jeg tydeligvis veldig sta. Det innrømmer jeg også, for hvis jeg først mener noe – da gir jeg meg ikke. Eller hvis jeg mener at jeg har rett, da er jeg også veldig utfordrende og vanskelig. Jeg står iallefall på mitt og det er jeg glad for .. hehe!

3. Hissig liten jente. Her må jeg virkelig ta meg sammen av og til, ettersom jeg kan bli litt små hissig til tider. Jeg har funnet ut at jeg har blitt mer eller mindre hissig, når jeg har byttet om på ulike p-piller. Det tror jeg på, ettersom jeg sikkert har prøvd alle som er. Jeg er ikke flau over å si at jeg kan bli litt hissig, hvis jeg føler ting kommer i mot meg.

Har dere tips til andre ting han kan svare på?

18 kommentarer

Siste innlegg