DEN ALLER SISTE GANGEN?

Jeg kom over et innlegg på Marthe Borge sin blogg, der ”den aller første gangen” ble gjort om til en liten vri. Selv syntes jeg det er veldig interessant å lese slike innlegg på andre sider, derfor tenkte jeg kanskje det kunne være litt artig å skrive et slikt et selv også!

SISTE LATTER

Nå ler jeg i grunn hele tiden, omtrent.. Men, i går da jeg og kjæresten så på gutta på tur med Petter Northug – så måtte jeg le godt. Jeg er så utrolig glad for at mitt favoritt program fra tidligere, har kommet tilbake med nye programmer og turer!

SISTE FERIE

Jeg og kjæresten hadde en ukes ferie, da vi tok båten over til Kragerø og overnattet i båten i 5 dager. Vi dro også litt videre forbi Kragerø, men selvfølgelig kan jeg ikke huske hva det heter der. Da spiste vi god mat, shoppet, slappet av, badet, kjørte vannscooter og koste oss masse.

SISTE FILM

Hm, her må jeg virkelig tenke og jeg blir ikke klokere av den grunn. Ofte liker jeg å se på programmer som nå går på tv, samt serier. Jeg elsker serier! Men, jeg kan faktisk ikke huske hvilken film jeg så sist.

SISTE TÅRE

For første gang på veldig lenge er det deilig å si, at jeg ikke husker sist jeg felte en tåre. Hvis jeg må si noe, så blir det nok da jeg våknet opp fra et grusomt mareritt for kanskje en uke siden. Da felte jeg mer enn en tåre.

SISTE KJÆRLIGHET

Min første (og forhåpentligvis siste, hehe..) kjæreste 

SISTE FLAUSE

Denne burde være enkel, ettersom jeg driter meg ut absolutt hele tiden. Stort og smått. Men, da jeg spurte kjæresten min for en stund siden om det fantes hvite kuer i Norge – da fikk jeg et blikk som jeg ikke kommer til å glemme med det første. Jeg hadde jo aldri sett en hvit ku før..?

MIN SISTE KRIMINELLE HENDELSE

Da jeg var liten, som jeg ofte tok en godteri bit fra hylla. Men, skal jeg være ærlig så hender det at jeg tar en jordbær i butikken – for å se om de er noe gode. Hehe!

28 kommentarer

Siste innlegg