10 TING JEG LIKER MED HØSTEN

Vanligvis når jeg ikke ligger med feber og sår hals (eh..) Så elsker jeg denne årstiden, da bladene faller og det blir kaldere temperatur. Ikke alle er like begeistret og glad i den overgangen fra sommer til høst, men det kan jeg skrive under på at jeg iallefall gjør.

10 TING JEG LIKER MED HØSTEN

 

1. Nye programmer på tv. Rundt høst tider begynner mange artige program på tv igjen, noe som er veldig kjekt.

2. Shoppe. Ikke ofte shopper jeg klær, men jeg har veldig lyst til å ta en liten shoppingrunde og handle inn litt fine strikkegensere og koseklær.

3. Fine morgenstunder. På med de gode og varme tøflene, lage en god frokost, sette over en varm kakao og slappe av foran tven med god samvittighet.

4. Stearinlys og fyr i peisen. Trenger jeg å si mer?

5. Gåturer. Noe jeg virkelig elsker, er å ta på min gode og varme jakke, ta med kamera på slep og gå en lang tur. Gjerne ta med noe varmt å drikke, så jeg kan stoppe på fine plasser og bare nyte øyeblikket.


6. Fine farger. Når vi er inne på å gå ute i naturen, så er fargene kjempe fine.

7. Julen. Det er også på tide å telle ned til juletider, noe jeg gjør vært eneste år. I mine øyner er dette den fineste tiden på året!

8. Tid til å lese. Jeg er ikke alltid flink til å lese bøker på sommeren, selv om jeg elsker å lese. Men, på høsten er det koselig å sitte inne med en god bok og slappe helt av.

9. Plukke bær og andre ting. Når fargespillet kommer i naturen, er det også en del bær som også har sin tid. Jeg elsker blåbær i tillegg til å plukke dem, så det håper jeg på i år. Også andre fine busker og lyng, til å pynte opp i hjemmet.

10. Vin. Det er lov å ta deg et glass vin litt oftere, for kosen sin skyld.

Hva liker du best med høsten?

25 kommentarer

Siste innlegg