I DAG VAR DET FOR VANSKELIG Å GÅ PÅ SKOLEN

– SINT PÅ MEG SELV, PSYKISK LEI OG PIERCING –

Jeg er sint på meg selv i dag, eller mer skuffet og usikker. Jeg vet jo egentlig at jeg selv ikke kan noe for det, hvorfor jeg ikke kunne gå på skolen i dag. Men, jeg er bare så dritt lei det her. Jeg er fysisk og psykisk lei av migrene, nå.

Nesten hver uke våkner jeg 1-2 dager med migrene, uten en sjanse til å stå opp fra senga. Da når jeg må avlyse alt av planer den dagen, blir resten av dagen et mareritt blandet med mange følelser. Dagen pleier å bli kjip, fordi jeg blir sint på det som stopper meg i å gjøre noe.

Jeg har tatt i mot alt av tips jeg har fått fra dere før, men dessverre har ingenting hjulpet. Jeg holder nå på med en metode, som jeg selv ikke liker i det hele tatt – men, det tenkte jeg å skrive mer om senere. En ting jeg ikke har prøvd enda, er migrene piercing. Jeg har faktisk tenkt på det og det kommer jeg nok til å gjøre, hvis ingenting fungerer.

Jeg sitter med en følelse av dårlig samvittighet, fordi jeg ikke klarte å komme meg på skolen. Kun min andre time, dette året. Har noen tips til å endre tankegangen på denne måten, så skrik ut? Hehe.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

26 kommentarer

Siste innlegg