FORDELER OG ULEMPER VED Å BLOGGE!

Som for det meste annet, finnes det alltid både fordeler og ulemper. Ofte får bloggere høre hvor lett det må være og flere slike bemerkninger, noe som selvfølgelig er på ulempe siden. Vi vet at det finnes flere som alltid må ha noe å si, men det på både godt og vondt. Jeg har uansett samlet opp både fordeler og ulemper ved det å blogge.

FORDELER VED Å BLOGGE –

♥ Jo mer du skriver, jo bedre blir du til å skrive. Jeg syntes også det blir mer gøy å sette sammen innlegg og lære litt bedre skrivemåter, etterhvert som tiden går og bloggen blir eldre.

♥ Du blir kjent med nye mennesker, på en helt ny måte.

♥ Det er en stor glede å dele akkurat det du ønsker, som interesserer deg. Slik kan du også få tilbake tips og andre synspunkter, på ting du bryr deg om.

♥ Jeg snakker ut i fra meg selv, når jeg sier at det hjelper å dele personlige innlegg og tanker på bloggen. Ofte hender det at også flere har det slik og kommer med mange fine tilbakemeldinger.

ULEMPER VED Å BLOGGE –

– Du må regne med å få hat, med ufine kommentarer til deg. Men, ofte er dette fra mennesker som selv har noe i livet sitt dem ikke er fornøyd med eller sjalusi.

– Det krever at du bruker mye av tiden din til å blogge. Alt fra en idé til innlegg, til å ta bilder, redigere dem og igjen sette disse sammen med god tekst. 

– Ofte hender det at du får skrivesperre, da du ikke har en anelse om hva du skal blogge om. Dette har nok skjedd de fleste!

– Det koster penger, i den grad at det ikke i lengden fungerer med iPhone bilder. Men, det er helt opp til hver enkelt selvfølgelig.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

22 kommentarer

Siste innlegg