5 TIPS TIL Å SPARE PENGER PÅ SMINKE

God tirsdag dere!

Er det noe jeg syntes er dyrt å kjøpe, så er det sminke. Selvfølgelig kan du finne rimelige sminke produkter, men ofte blir det dyrt. Skal du også kjøpe inn litt du går tom for, så kan det bli kostbart. Noe jeg selv har erfart. Derfor vil jeg dele noen tips med dere, som jeg har tatt flittig i bruk!

1. Finn rabattkoder

Jeg følger flere bloggere som veldig ofte deler sine sminkefavoritter, som da også deler rabattkoder til leserne sine. Det er utrolig bra og benytte seg av det, ettersom iallefall jeg har spart mange kroner på dette.

2. Ikke kjøp fordi det er billig

Veldig ofte kan det være fort gjort å kjøpe med seg en maskara, fordi den er billig. Men, det er ikke nødvendig med mange forskjellige – hvis det ikke blir brukt. Spar heller pengene og bruk til det du faktisk bruker til vanlig. Jeg snakker av erfaring, hehe.

3. Sjekk hva du har i samlingen din

Noe jeg alltid ender opp med å få for mye av, er øyenskygger. Dette har ikke jeg kjøpt på veldig lenge, så derfor passer jeg alltid på å sjekke hva jeg har – før jeg kjøper noe nytt.

4. Bruk det du har først

Hvis du har en del sminke, så lønner det seg å bruke det du har først. Slik kan du virkelig spare penger og kjøpe mer når du faktisk er tom.

5. Handle på nett

Dette gjør jeg nesten alltid. Ikke bare fordi jeg finner de beste produktene på nettet, men det er ofte gode priser og tilbud. Slike tilbud finner ikke jeg ofte i butikkene, så derfor er det genialt å sjekke hva du kan finne på nettet.

Jeg håper tipsene kan være til hjelp!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

28 kommentarer

Siste innlegg