MITT VALG Å DELE NOE SÅ PERSONLIG

Jeg fikk en kommentar på bloggen i går, som jeg ikke kan la være å svare på. Først og fremst er jeg veldig sikker på hvem du er. Så vet du det, dersom du leser her også. Du forstår ikke hvorfor jeg skulle dele dette offentlig, fordi ikke alle har barn.

Jeg vet godt at ikke alle har barn, noe som selvfølgelig er trist, men det handlet KUN om hva jeg tenker akkurat nå om et veldig omtalt tema. Også på min blogg, a.

Innlegget var ikke skrevet mot noen, men kun for meg selv. Jeg blir trist når jeg hører om dem som ikke kan få barn, noe jeg virkelig ikke forstår meg på vedkommende som skrev den kommentaren.

Har jeg virkelig noen gang gitt uttrykk for, at jeg ikke bryr meg om andre? Gjør det meg til et dårligere menneske, fordi jeg deler noen følelser jeg har om et slikt tema? Don't think so.

.. Og tenk om jeg plutselig skulle bli gravid? Jeg kan ikke akkurat gi deg noen fasit på hva jeg ville gjort, men hvorfor nevne det – når det ikke har skjedd? Ja, ting skjer.

Men, vi mennesker klarer oss gjennom det utrolige.

En siste ting jeg gjerne ønsker å skrive. Hvem som helst kan lese dette, skrev vedkommende. Ja, jeg vet. Men, hvis det plager deg så mye – hvorfor ikke bare gjøre et valg du er så fri å ha – å klikke deg ut av bloggen min?

KLEM <3

16 kommentarer
  1. Er ikke dette et prakteksempel på et valg man må få ta selv? Jeg synes det er verre at man på død og liv SKAL ha barn, og så ender man opp med å ikke kunne ta ordentlig vare på det. Selv har jeg veldig lyst på barn, men flere av mine nærmeste vil ikke det, og det må jo de få mene selv om jeg vil velge annerledes? At noen ikke kan få eller av andre grunner ikke har barn selv om de vil ha er jo trist, men det betyr ikke at alle som kan få barn bør få avkom. Og til slutt: Hvorfor i all verden skal man ikke ta opp dette offentlig? Jeg ser ikke helt problemet 🙂

  2. Herlighet..har noen reagert på det innlegget…overskriften sier jo sitt..så da kan jo vedkommende la være å klikke sen inn…Ikke bry deg med sånne..det er klart du skal kunne lufte dine tanker..og som du sier..det nå…man vet ikke hva du tenker om noen år…og det er sååå mange som tar det valget..er ikke noe galt i det!

  3. Little Miss Sunshine: Ja, jeg kunne ikke ha vært mer enig. Jeg har jo aldri skrevet noe slikt, som jeg vil andre skal bli såret av. Jeg ser helle problemet der. Hyggelig å høre at jeg ikke er den eneste som syntes det 🙂

  4. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det måtte noen gjøre. Ser virkelig ikke problemet og godt å høre at det er flere som er enige. Jeg bryr meg ikke i det hele tatt, men liker å si i fra av og til at det ikke lar gå inn på meg. Tusen takk for kommentaren!

  5. Heisan. støtter deg hundre prosent på både dette og forrige innlegg. Følte ikke det var noe støtende i det hele tatt. Bare at du tenker tanken om ansvaret som ligger i det å få barn. Det synes jeg jo alle burde tenke, så kan ikke forstå hvorfor noen reagerer på det. For det er et stort ansvar. Gruppen som ikke kan få men skulle ønsket, kan jeg ikke se at du støter….. Ønsker deg en flott kveld:)

  6. stavangerinmyheart: Hei du. Jeg må bare si tusen takk for hyggelig kommentar! Det gleder meg å høre. På ingen måte ønsket jeg å støte på noen i det innlegget og det er godt å høre at det er flere som ser det. Jeg ønsker deg også en flott kveld 🙂

  7. Jeg syns det var et flott innlegg! Å jeg kunne virkelig ønske at flere sto frem av de som ikke ønsker barn. Desverre får mange hets for å utrykke dette. Men tenk, i Norge trenger vi bevis for at vi kan kjøre bil/ båt/ traktor, ja alt før vi får lov. Men et barn kan alle få?
   Noen mennesker ønsker ikke barn. Å jeg syns det er tøft av de som har denne tanken at de tør å stå frem. Blant de 100 000 barna som idag er i kø for fosterhjem er jeg overbevist om at noen av foreldrene burde stått frem å innsett tidligere at dette er ikke noe for meg. La oss være åpne!
   Men jeg syns det er fantastisk hvor åpen du er om at dette er et ansvar du syns er for stort. Jeg gikk på kurs for å lære om fosterhjem. På kurset var flere par som desverre ikke kunne få biologiske barn. Når fortellingene om trassalder kom så kom tårene til flere. Situasjonene ble vanskelig å takle kun i et rom der man ikke var personlig engasjert. Kanskje burde alle få obligatoriske kurs før man blir foreldre? Slik at man kan være klar over hva i alle dager man begir seg ut på. Fødselskurs er liksom så naturlig, en del som tar noen timer. Hva i alle dager med de 18 årene som kommer?
   Du er tøff som står frem!

  8. Mari: Jeg må si tusen takk for kommentaren! Det gjorde meg skikkelig glad. Det er utrolig synd å tenke på alle dem som må stå til rette for slikt og ja – flere burde begynne å snakke! Enig med deg. La oss være åpne! Jeg setter stor pris på den fine kommentaren din 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg