Jeg må utsette eksamen

God morgen fra meg!

I dag kjenner jeg på en litt spesiell følelse, som jeg ikke var så sikker på å dele. Men, iallefall så vil jeg dele dette kort med dere.

Jeg skrev jo for noen dager siden, at jeg kom opp i muntlig eksamen. I går fant jeg ut at dette ikke kommer til å gå. Akkurat nå må det bare bli slik og jeg blir å utsette eksamen til senere dette året. Jeg vil ikke gå mer innpå det, enn at også migrene er en av grunnene til at jeg ble nødt til å ta den avgjørelsen.

Fremover vil jeg ikke tenke på at det kunne ha gått greit eller være etterpå-klok. Fortiden kan ingen gjøre noe med, men jeg kan selv velge hvilke veier jeg ønsker å ta i fremtiden. Jeg skal snu tankegangen min, slik at jeg kommer sterkere tilbake. Akkurat nå er det litt vanskelig, men det kan ikke vare evig. For alle går det opp og ned. Slik er det og det er helt greit.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER GIVEAWAY: VINN KOKEBOK

23 kommentarer
  1. Selvfølgelig veldig synd når det blir sånn..men du kjenner din egen kropp best – og da er det mest fornuftig å ta de valgene du føler er rett for deg =) Ha en riktig god dag =)

  2. All respekt til deg som tør å kjenne etter på hva du klarer og orker i nuet. Å ikke nok med det, at du tør å være så åpen og ærlig om det. Det viser mer styrke enn mange kan tenke seg!
   Så vil jeg bare si, at til tross for at dette sikkert virker litt tungt og vanskelig nå. Så kommer det til å bli til noe positivt senere. Du kjenner på følelser knyttet til dette som vil gjøre deg til en mer ressurssterk person. For eksempel kan jeg si at jeg strøyk i 1 fag på videregående. En følelse som for meg var helt grusom på det tidspunktet. I dag jobber jeg selv som lærer, å jeg er faktisk veldig takknemlig for at jeg var gjennom det å “stryke”. Da vet jeg hvordan følelser mine elever sitter med mange ganger, som gjør det lettere for meg å møte de der de er i livet, motivere for veien videre og vise det lille ekstra at jeg er der. Jeg er overbevist om at hvis min skolegang hadde gått på skinner, så hadde jeg vært en mye dårligere pedagog den dag i dag.
   Så stå på! Mange der ute vil dra nytte av erfaringene du blir sittende med:)

  3. Det er helt lov å utsette eksamen! Hvis man ikke føler seg klar, så er det ikke så mye å få gjort med det 🙂 Uansett lykke til senere – så kan du forhåpentligvis ta det litt med ro nå!

  4. Helene: Ja, det er veldig leit. Men, det er faktisk lite jeg kan gjøre med migrene. Da er det mest furnuftig for meg å ta en slik avgjørelse. Tusen takk! Ha en flott dag 🙂

  5. Mari: Så utrolig hyggelig med kommentaren! Jeg blir helt målløs, her jeg sitter. Det gir meg en skikkelig god og stolt følelse, med tanke på hva avgjørelse jeg måtte ta. Det er så utrolig sant at man tar med seg den læren og forståelsen, slik at det er lettere å sette seg inn i andres situasjoner. Jeg ønsker selv å ta utdannelse innenfor helsesektoren, derfor tenker jeg at jeg kan ta det som er positivt – videre. Igjen, tusen takk for de fine ordene! Jeg er utrolig takknemlig 🙂

  6. Det er lov å utsette slikt, spesielt om man sliter med migrene som du gjør! Det er ikke noe å undervurdere seg selv på selv om du må utsette eksamen! du er tøff. stå på!

  7. Uff..så kjedelig..for det hadde vært godt å få ut systemet…men om du må ta den opp igjen..må du ha muntlig eksamen da? eller kan du få skriftelig? jeg forstår deg sååå godt…jeg hadde fått helt angst…Men ikke tvil på avgjørelsen nå..gjort er gjort..og sånn ble det…ferdig…er jo ikke verdens undergang.. ha en god kveld!

  8. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, det var ikke så greit.. Men, jeg har slått meg til ro nå at jeg kommer til å ha denne eksamen, muntlig, i løpet av året. Jeg kjenner også veldig på angsten. Men, det kan bare bli bedre! Ha en god kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg