DETTE ER MIN NAKNE SANNHET

Jeg tar på meg den fineste toppen og den eneste buksa, som virkelig fremmer formene mine. De fine formene, som jeg elsker ved meg. Slenger på meg en skinnjakke, som får meg til å føle meg tøff. Så til slutt skal et par høye hæler på, for å toppe det hele. Slik rocker jeg antrekket. Det funker alltid, med et stilig antrekk jeg liker, for å løfte meg selv litt opp.

Men, hva hvis jeg tar av meg klærne og ser meg selv i speilet – hva ser jeg? Hva føler jeg og hvem er jeg?


 

Jeg vet ikke helt hvem jeg er. Men, jeg vet at jeg er god nok. Jeg vet at jeg finnes i denne verden, for en grunn. Livet kan gå høyt opp, men det kan også gå ekstremt langt ned. Du kan føle deg sexy og flott, mens andre dager kan du føle deg deprimert og sliten. Slik er livet.

Men, tilbake til hvem jeg er. Jeg er en livlig og glad jente, som aldri slutter å hilse på andre mennesker. Jeg er snill og ønsker aldri å såre noen. Uansett grunnlag. Jeg tror det finnes noe godt i alle mennesker, uansett hva forutsetningene er. Jeg er en person med en sterk personlighet. En personlighet jeg selv er stolt av. Jeg har opplevd mer vondt, enn veldig mange tror. Jeg er glad for at jeg lever, etter en sterk historie bak meg. Den fineste familien finnes hos meg og mennesker som vil meg godt. Jeg er verdt mye, selv når utfordringer dukker opp. Men, jeg reiser meg opp igjen. Alltid.

En god del sminke, et stilig antrekk og perfekte sko. Ingenting er galt med det. Jeg er stolt som viser en side av meg, der jeg går med en stolthet av å vise meg selv og min selvsikkerhet. Når jeg ser en person gå forbi meg, med en stolt holdning – tenker jeg: ”Fy faen, slik vil jeg også at andre skal se meg. Stolt av å være meg og stolt av å vise meg frem, slik jeg er.”

Jeg ble inspirert av rabble, til å skrive dette innlegget. Så, hva gjør jeg egentlig for å takle utfordringer, eller å takle de dagene alt peker nedover? Jeg prøver alltid å følge disse ”huskereglene” som fungerer for meg:

1. Kle deg bra

Ta på deg klær som får deg til å se bra ut. Kle deg for deg selv, slik at du føler deg bra.

2. Gjør noe for deg selv hver dag

Nyt en kopp kakao, ta deg en dusj eller bare ligg litt lengre i senga med musikk i ørene. De små tingene i hverdagen, betyr mye.

3. Gi deg selv ros

Uansett hva du gjør, gi deg selv ros for hver positive ting du klarer å gjennomføre. Ingenting er for lite!

4. Be kind

Du kommer langt med å være snill, mot deg selv og mot andre. Smil ofte, le mye og nyt de fine tingene du har i livet.

KLEM FRA MEG ♥

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

30 kommentarer

Siste innlegg