GI FAEN OG FÅ ET BEDRE LIV


 

Jeg har alltid vært et menneske som ikke klarer å gi faen, rett og slett fordi jeg får så inderlig dårlig samvittighet. Men, det jeg glemmer å tenke på – det er meg selv. Jeg klarte aldri å si nei, men pushet meg stadig til det sa stopp. Gjerne litt lengre enn det også. Slik er det med følelser også, at jeg ikke klarer å styre unna. Alt blir alltid så mye. En liten ting, blir ofte til en dag med ødeleggende tanker i hodet mitt.

Jeg må prøve. Jeg vil prøve. For hvis ikke jeg prøver, da skjer det ingenting. Hvis det er noe jeg ønsker her i livet, så må jeg lære meg å gjøre det for meg selv. Også uten å tenke på hva andre mener.

Hvis jeg hele livet skal tenke på hva andre mener, hvordan skal jeg da klare å leve MITT eget liv?

Jeg lever tross alt for meg selv, ingen andre. Mitt liv er mitt liv. Det er vanskelig å være meg, da jeg ofte setter meg selv i andre rekke. Jeg vil alle godt og jeg vil hjelpe til overalt, hele tiden. Jeg vil lykkes, for at dem rundt meg skal se at jeg får til noe. Jeg vil også lykkes, slik at dem rundt meg kan slappe av og tenke at det ikke er noe å bekymre seg for.

 

Det er ikke lett. Jeg har en lang vei å gå, men jeg blir heller her og nå – enn å se meg tilbake. Det blir aldri noe godt ut av det. Enten skal jeg være her og nå, eller så skal jeg tørre å se fremover. Uansett hvor mye det skremmer meg.

Gi faen og få et bedre liv.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

34 kommentarer

Siste innlegg