5 SMINKEFAVORITTER JEG IKKE KAN LEVE UTEN


 

Tenk på alle sminkeproduktene som finnes, så er det alltid spennende å se hva andre kjøper igjen og igjen. Derfor vil jeg dele mine absolutt favoritter, som jeg ikke klarer meg uten. Disse produktene må jeg kjøpe, hvis jeg går tom!


 

Skin Luminizer Miracle Foundation

Denne er min absolutt favoritt. Ikke bare er den billig, men den gir en fin glød i huden og holder hele dagen. På min tørre hud, har jeg slitt med å finne riktig foundation. Men, denne kommer jeg helt sikkert aldri til å bytte ut.

 

5XL Volume Mascara

Denne fikk jeg nettopp to stk av i posten, ettersom jeg var helt tom for den. Den er ofte på tilbud, noe som gjorde at jeg betalte 80 kr for 2 stk (!) Jeg får utrolig fine vipper med denne maskaraen, den klumper ikke og gir vippene dine mye volum.

Eye Brow Kit

Den jeg vanligvis bruker til bryn, klarte jeg å ødelegge. Så denne bruker jeg da ellers, som jeg har gjort veldig lenge. Denne kjøpte jeg billig på H&M, som også holder veldig godt på bryna. Kanskje dette er et produkt jeg bytter ut etterhvert?


 

Mary Lou manizer

Jeg er sikker på at flere har hørt om denne, som jeg også snakket om i et innlegg på bloggen for ikke lenge siden. Denne må være min all-time favorite, uten tvil. Den gir en sykt fin look og skinner hele dagen!

Smashbox Contour Palette

Denne er litt dyr, men også et produkt jeg absolutt kjøper igjen. Jeg syntes denne holder hele dagen og er perfekt til counturing! Jeg kjøpte denne for kanskje et år siden og er den eneste countur palette jeg har vært 100% fornøyd med. Veldig enkel og fin å påføre.

+ denne leppestiften fra NYX, som jeg nesten glemte å få med.. Så det ble 6 sminkefavoritter, enn bare 5!

Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

35 kommentarer

Siste innlegg