STORYTIME: LÆREREN MIN SA JEG VAR LETTKLEDD

Denne historien finner sted på ungdomsskolen, faktisk. Det er mange år siden, men jeg kom plutselig til å tenke på en rar hendelse på den tiden. Det er vel ikke mange måter å si det på, men sykt flaut var det iallefall at jeg rødmer nesten av å tenke på det.


 

Vi sitter da i timen og snakker om litt forskjellig til eksamen. Flere kommer med spørsmål om hva man bør forberede seg på og slikt, helt til en i klassen spør læreren hvordan man burde kle seg på eksamensdagen. Denne dagen hadde jeg på en kne shorts og en slags topp, som jeg vil kalle en kjole. Denne kjolen gikk da over shortsen, slik at det så ut som jeg ikke hadde noe under. Hun svarer så på spørsmålet: ”Slik som Victoria, ville jeg ikke ha gått i. Det blir alt for lettkledd.”

Heldigvis var det flere i klassen som reagerte og sa litt i fra.

.. Etter denne kommentaren, husker jeg godt etter timen at jeg ble sint. Jeg tok shortsen min så langt ned jeg kunne, tok over kjolen og stormet ut av det klasserommet. Jeg sa aldri i fra om noenting på den tiden, men den gangen var det sikkert flere som reagerte da jeg gikk ut på den måten jeg gjorde.Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

34 kommentarer

Siste innlegg