FRA ALT TIL INGENTING

Tårene triller. Du har kanskje sett en film, fått en trist beskjed eller vært i et selskap. Ikke vet jeg. Men, muligheten for å gråte er der uansett. Du forstår det ikke alltid, men det bare går sakte og sikkert innover deg. Du kan bare sitte stille i din egen stue, da du plutselig kjenner tårene presse på. Det er sterke følelser og du vet ikke hvorfor. Det trenger ikke en gang å være noe, men følelsene kan bare ta over.

 

.. Mange kjenner seg sikkert igjen, slik som jeg. Det å være så knyttet til sine egne følelser, er ikke alltid lett. Det å være et følelsesmenneske kan være en bergogdalbane. Du vet aldri når det kommer, da du heller ikke alltid vet hvorfor det kommer. På en måte er jeg glad for at jeg kan vise følelser, enn å holde det inni meg – men, av og til blir det litt slitsomt. Det og ikke vite, kan gå utover kroppen og hodet mitt. Alt på en gang.

Det føles ofte som at du har alt innover deg, men når det går over – så er der ingenting. Fra alt til ingenting, som jeg så fint liker å kalle det. Det er godt også, faktisk. Bli ferdig med det og komme seg videre. Jeg er glad for å være et slikt menneske.

Akkurat nå har jeg det fint, men jeg kjenner på de følelsene der alt blir så stort. Det kan være den minste tenkende ting, som automatisk blir til en stor greie. Det er ikke lett, men alle har vel noe i livet – som ikke alltid er enkelt? Livet kommer ikke med bruksanvisninger på hva som er riktig eller galt hos et menneske. Alle er forskjellige og det er greit. Slik kan ikke styres – heldigvis, men alt kan leves med så godt det lar seg gjøre.


 

Er du et slikt følelsesmenneske som meg?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

Siste innlegg