HVEM LIKER VEL IKKE Å PROVOSERE?


 

Er du lik meg, som hater når andre snakker over dine egne meninger? Du får sagt i fra akkurat det du mener, men i det du sier det – blir du avbrutt med unødvendige påstander og hat. Unødvendige påstander som prøver å få meg til å endre min mening, samtidig hat til at ikke du kan ha dine egne meninger. Når du får høre noen snakke i mot deg på denne måten, får du ikke akkurat en følelse av å være stolt over å ha din egen mening. 

Ofte har jeg fått høre at det er greit å være enig i å være uenig, men hvis vedkommende da svekker denne påstanden – hva er da egentlig greit?

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke liker å provosere, med mindre jeg har litt grunn til det. Dersom jeg får slengt tilbake, med litt andre ord, der dem forteller meg at mine meninger er ikke korrekte eller smarte. Da liker jeg å provosere, men ikke KUN for å provosere. Men, slik at kanskje vedkommende kan forstå at jeg mener alvor og at jeg faktisk har rett til å ha mine egne meninger. Det burde ikke være nødvendig å provosere på den måten, men av og til har jeg gjort det.

Dem som kjenner meg nærmest, vet at jeg har sterke meninger og at jeg står for dem. Men, hvis jeg likevel blir tråkket på – så blir jeg utrolig engasjert fordi jeg mener det så sterkt. Det er aldri vondt ment, men jeg har blitt flinkere til å stå opp for mine synspunkter!

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

26 kommentarer

Siste innlegg