SUNN OG VERDENS BESTE PIZZA OPPSKRIFT

Er det noe jeg alltid blir sulten av, så er det pizza. Jeg laget denne pizzaen på lørdag, men blir enda sulten av å se på bildene. Jeg elsker spekeskinke, men har aldri smakt dette på pizza – før på lørdag. Det var bare helt himmelsk godt og det anbefales, hvis du også liker spekeskinke. Dette ble plutselig en av mine favorittoppskrifter.

Tidlig på dagen for en slik oppskrift kanskje, men oppskrift på en god middag funker vel alltid?

Denne pizzaen består av en veldig sunn pizzabunn, noe jeg alltid elsker ved pizza. Spekeskinke er kanskje ikke det sunneste, men det er likevel sunnere enn mye annet som ofte kommer på pizzaen. Sausen er blant annet laget av ekte tomater, så det er jo veldig sunt. Jeg håper dere får en fin mandag!

 

Denne pizzaen består faktisk ikke av ost.. Jeg som elsker ost, skulle ikke tro at en pizza uten – skulle bli en av mine favoritter.

DU TRENGER

1. 6 skiver pekeskinke 2. 1/2 mais 3. 5 cherrytomater 4. 1/2 boks hakkede tomater på boks 5. 2 dl havregryn 6. 1 pakke tørrgjør 7. 2 dl rugmel 8. 3 dl kaldt vann 9. 4 ss matolje 10. 1 ss basilikum 11. Litt salt 12. Litt sukrin

SLIK GJØR DU – DEIG

  1. Bland sammen de tørre ingrediensene, før du tar oppi det våte.
  2. Rør så godt sammen, til det blir en fin og fast deig.
  3. Så kjevler du ut deigen, før du legger den på et stekebrett kledd med matpapir.
  4. Stek pizzabunnen på 200 grader i 10-12 min.
  5. Jeg hevet ikke deigen, men vil du ha en tykkere bunn – kan du heve den i 30 min med plastfolie over.

SLIK GJØR DU – FYLL

  1. Ha tomater og hakkede tomater i en skål. Knus alt med en gaffel, før du tar oppi sukrin og basilikum. Rør godt og ta på  den ferdig stekte pizzabunnen.
  2. Ta så på mais og oppkuttet spekeskine på pizzaen.
  3. Sett denne så inn i ovnen på underkant av 150 grader i ca. 10 nye minutter.

Så får du denne nydelige pizzaen – nyyyyyt!

 

Hva liker du best til topping på pizza?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / GIVEAWAY KONKURRANSE

45 kommentarer

Siste innlegg