STØRRELSE XS OG FEIT

De jentene på ungdomsskolen som ser seg selv i speilet, viser seg selv i ulike vinkler og sier til seg selv hvor stygge dem ser ut. Hvor feite dem er og hvor mye dem skulle ønske å være størrelse XXS, enn XS. Da jeg gikk på ungdomsskolen, var det sånn. Jeg som selv den gangen var størrelse L. Hvis XS ville si å være “for stygg”, fordi dem var “feite” – hva faen framstilte jeg meg som da?

Når jeg ser tilbake på slike hendelser, er jeg ikke overrasket over presset på unge jenter og hvordan det fort kan utvikle seg i feil retning. En farlig retning, mener jeg. Retningen der ting bare går nedover, fordi fokus på kropp – blir mest avgjørende for suksess og selvtillit. Du må trene bort valkene. Du må sminke bort din naturlige skjønnhet. Du må ha de nyeste klærne, for å passe inn. Du må så mye, for og i det hele tatt føle deg LITT bra nok.

Det kan være en vanskelig tid, men husk at en som stod utenfor størrelsen XS – klarte seg. Det ble bedre. I dag bryr jeg meg lite om hvordan jeg “burde” se ut, fordi hver og en person er slik vi burde se ut.

DERE! Litt senere i dag kommer jeg til å legge ut en GIVEAWAY på bloggen, fordi dette er veldig lenge siden og jeg vil gjerne gi bort litt ting til en av mine lesere. Så følg med senere, hvis du vil være med i konkurransen! ♥

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

41 kommentarer

Siste innlegg