DU ER FOR FEIT TIL Å KOMME PÅ TOPPLISTA

Jeg er sjokkert og sint. Det er sikkert lett å sitte bak tastaturet, der du kan være anonym og slenge frekke kommentarer. I mine øyner finnes det ikke feigere mennesker, enn nettopp disse. Lavmål på høyt nivå. Av og til så tror du at du har hørt alt av negative kommentarer, enten på blogger, andre sosiale medier eller andre sider. Men, der blir jeg stadig overrasket og tar feil hver gang.


 

På en annen blogg leste jeg en kommentar for en stund siden, som jeg enda ikke har fått ut av hodet. Der sto det at vedkommende var alt for feit, til å komme på topplisten her på blogg. Tenk at det å legge seg så lavt, for så å skrive en slik melding til et annet menneske – er mulig? Jeg blir så sint, lei meg og utrolig frustrert. Når noen mennesker sliter i sitt eget liv, er ikke dette nok. Men, dem må også la det gå utover andre – slik at dem kan få det bedre. Jeg forstår ikke hvordan dem har hjerte til noe slikt. Jeg forstår ikke tankegangen.

Sosiale medier er av og til et farlig sted å befinne seg i, men likevel blir det mer av det.

Jeg kan telle på en hånd, hvor mange negative kommentarer jeg har fått på bloggen. Jeg er veldig heldig. Men, dersom jeg får stygge kommentarer – så bryr jeg meg ikke. Hvis noen vil bruke sin fritid på slike ting, så for min del må dem bare gjøre det. Vondt gjør det selvfølgelig å se på andre sine blogger, hva veldig mange får av hat. Unødvendig hat. Men, dersom noe slik havner på min egen blogg, så bryr jeg meg ikke en plass.

Tusen takk til alle som kommenterer og følger meg på bloggen! Husk; du er bedre enn dem som har behov for å skrive dritt.

 

Facebook: HER / Instagram: HER / UKENS BLOGG

83 kommentarer

Siste innlegg