HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

Nok en uke har gått, så jeg har funnet to blogger til ukens blogg anbefalinger. Så mange fine bloggere som melder seg på, er det like vanskelig å plukke ut kun to stykker hver uke. Men, jeg syntes det er kjempe hyggelig å dele med dere – blogger som fortjener å komme frem.


 

Her er ukens blogg anbefalinger

Processed with VSCO with f2 preset

piscopon

Den første jenta jeg ønsker å anbefale bloggen til, er fine Nora. Når du først trykker inn på bloggen hennes, ser du hennes ryddige og fine design med fine bilder. Innleggene hun publiserer, inspirerer meg. Hun er utrolig flink til å skrive og legger ut mye variert på bloggen sin. På bloggen hennes kan dere finne antrekk, tanker og artige fakta om henne. Jeg anbefaler å ta turen innom.

 

mairho

Den andre jenta jeg vil anbefale bloggen til, er Mari. Jeg har lest bloggen hennes en god stund og det er fordi jeg elsker måten hun skriver på. Hun er utrolig flink til å sette sammen innlegg, som ikke er kjedelige. Hun deler også alltid store og fine bilder, noe som er et stort pluss. På bloggen hennes kan dere finne alt fra anbefalinger til innkjøp og mye annet. Jeg anbefaler alle å ta turen innom bloggen hennes.

 


Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

15 kommentarer

Siste innlegg