JEG VIL BLI VEGETARIANER

Dette er en greie jeg har tenkt veldig lenge på, at jeg ønsker å bli vegetarianer. Jeg er veldig glad i kjøtt, men jeg er enda mer glad i dyr. Jeg er en skikkelig dyre elsker og får vondt når jeg ser hva som skjer med veldig mange dyr. Noen vil sikkert da kommentere at jeg ikke kan klage, når jeg selv spiser kjøtt. Men, det er faktisk ikke alltid lett å endre på en livsstil og jeg har full rett til å snakke om å syntes synd på dyr som blir mishandlet.

 

Jeg har selv vært vegetarianer i 4-5 måneder, for kanskje et par år siden.

På den tiden jeg faktisk ikke spiste noe kjøtt i kosten, merket jeg dette veldig fort på kroppen og fordøyelsen. Det var faktisk bare fordeler, ved å kutte ut kjøtt. Når jeg ser tilbake på det, så fikk jeg faktisk mer energi og overskudd. Men, det som var min utfordring var å vite nok når det kommer til det å kutte ut råvarer du er vandt med å spise. Det finnes så mange fine nettsider å lese, men den gangen spiste jeg ofte mye av det samme.

Det eneste jeg i dag kan se på som negativt, var det at jeg ikke visste nok. Jeg testet ikke ut nye oppskrifter, men jeg spiste mye av det samme hele tiden. Det ble ikke stor variasjon, noe som gjorde måltidene litt kjedelige til tider. Men, det er som sagt noe som er veldig lett å gjøre noe med.

Jeg lurer også på om jeg skal lage et eget innlegg, der jeg skriver alle fordeler ved å være vegetarianer (slik som jeg opplevde). Selv om det bare varte for meg i noen måneder, så merket jeg store forskjeller – noe jeg ikke hadde trodd, før jeg kunne se det selv etter overraskende kort tid.

Er dette noe dere ønsker? Kom gjerne med en tilbakemelding i kommentarfeltet. 

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

39 kommentarer

Siste innlegg