HAR JEG VÆRT AVHENGIG AV ALKOHOL?

Meninger om dette temaet er forskjellig, selvfølgelig. Noen mener at det ikke skal mye til, for å bli stemplet som avhengig. Men, det finnes jo forskjellig grad av det – vil jeg påstå. 

 

Jeg skal være veldig forsiktig med hva jeg sier angående dette temaet, fordi jeg selv har stor respekt for alkohol. Men, det har hendt at jeg får spørsmål om akkurat mitt syn på alkohol og mitt forhold til det. Derfor skal jeg dele dette med dere.

Jeg har selv “ubevisst” blitt for full kun en gang i mitt liv. Da snakker vi om en tabbe jeg gjorde, slik at jeg drakk alt fra vin til øl til brennevin.. Jeg lå i 3 (!) hele dager etter det. Det skal virkelig ikke skje igjen, på den måten. Jeg hadde også fylt 18, for dere som lurer. Etter det, kjenner jeg på en måte min grense. Jeg drikker aldri for mye bevisst, men jeg drikker i den grad at jeg har det gøy. Blir det ubehagelig, så stopper jeg.

Selv har jeg drukket flere dager etter hverandre, men ikke i stor grad. Jeg hadde jo russetiden i fjor.

Mitt forhold til alkohol vil jeg si er sånn midt på 3, hvis jeg skal si det slik. Jeg drikker ikke ofte (men, det går opp og ned hvor ofte jeg drikker), men jeg kan fint kose meg med alkohol – uten at det går veldig galt.HVA ER DITT SYN PÅ ALKOHOL?

 

Facebook: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

29 kommentarer

Siste innlegg