HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

Hei og god søndag dere! Nå har jeg plukket ut to blogger, til denne ukens blogg anbefaling. Jeg setter stor pris på alle som melder seg på og det er utrolig hyggelig med så fine kommentarer jeg får. Så; tusen takk alle dere!

 

Her er ukens blogg anbefalinger

benedicteal

Den første bloggen jeg vil anbefale til dere, er bloggen til Benedicte. Dette er en jente som er utrolig flink til å skrive, dele fine bilder og inspirere andre. Jeg har selv lest bloggen hennes en god stund og jeg blir utrolig glad når jeg ser hun legger ut et nytt innlegg. På bloggen hennes finner dere blant annet antrekk, reiser og egne tanker. Hun blogger veldig ofte, noe som også er et pluss. Jeg anbefaler alle å ta en titt på den fine bloggen hennes.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

victoriasw

Den andre bloggen jeg ønsker å anbefale til dere, er bloggen til Victoria. Først må jeg si om henne, at hun er utrolig tøff som skriver om så personlige ting hun gjør på bloggen. Det er virkelig respekt. Hun deler mange fine bilder på bloggen sin og jeg blir utrolig inspirert av ordene hun deler. Hun er flink til å sette sammen innlegg og jeg blir alltid inspirert av innholdet. Det er virkelig en rå dame! Jeg anbefaler virkelig å ta turen innom henne.

 

Følg med til neste ukens blogg, som kommer i morgen. Så snakkes vi!

18 kommentarer

Siste innlegg