JEG SPISER GODTERI MED GOD SAMVITTIGHET

Det er nettopp det jeg skal denne påsken. Jeg kjøper a l d r i godteri i smågodt hyllen, men til helgen skal jeg plukke ut masse godt med god samvittighet. Jeg spiser sunt og variert mat i ukedagene, men jeg skal kose meg litt ekstra så lenge det er påskeferie.

La meg snakke litt om dårlig samvittighet, som har fulgt med meg i mange år. Jeg er en ekstremt følsom person, som kan få dårlig samvittighet av den miste lille ting. Slik er jeg enda generelt, men ikke når det gjelder det jeg spiser. Hvorfor?

Jo, det skal jeg si deg.

La oss si at jeg sitter en kveld og koser meg med en sjokolade. Jeg tenker så: ”Hvorfor skal jeg ha dårlig samvittighet, når jeg faktisk har et valg?” Jeg kan velge å spise den sjokoladen eller et eple for eksempel. Hvis jeg føler meg dårlig dagen etterpå, for å ha spist en sjokolade – så er det ikke verre enn at jeg kan ta meg en gåtur eller ta noen styrkeøvelser hjemme. Alt er opp til meg.

Det er ingenting galt i å kose seg med godteri, potetgull eller hva du måtte ønske i blant. Hvis jeg føler meg flink i ukedagene, så føler jeg at det kan være riktig å belønne seg litt i helgen – hvis jeg har lyst på.

Jeg syntes iallefall det er veldig greit å spise godteri i blant, uten å få dårlig samvittighet.. ELLER HVA?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE

40 kommentarer

Siste innlegg