JEG VISER FREM KROPPEN MIN SÅ MYE JEG VIL

Ingen burde være nødt til å skjule kroppen sin, fordi dem ikke tørr å vise seg fram. Stadig er det flere som føler seg “for tynne” til å kunne legge ut bilder, av deres kropp – UTEN at andre må slenge stygge kommentarer at dem skaper kroppspress.

Jeg tror og mener, at kroppspresset skaper vi selv. 

Hvis du kommer over et bilde av en jente i bikini på instagram, så velger du selv om du vil bli påvirket av det. Det vet jeg, fordi jeg selv har latt meg bli påvirket. Flere ganger. Det er jeg ikke redd for å innrømme.

Men, hvis det blir et behov for noen å skrive usanne og stygge bemerkninger om andres fine kropper – så burde dem virkelig gå inn i seg selv. Det er ingenting galt, i mine øyner, å være fornøyd med kroppen sin. Så vil det alltid være forskjell fra person til person, hvordan dem ønsker å fremstå kroppen sin på eller velger å skjule seg litt mer.

Ingenting er feil, så lenge det er riktig for deg.

Hvis du ikke vil legge ut bilder av kroppen din, så la være. Det er mer enn greit nok. Men, hvis du ønsker det motsatte – så er det også 100% greit.

Jeg syntes ingenting om å bruke kropp, til å provosere andre på en negativ måte. Ikke misforstå meg her. Men, det er en helt annen sak.

Ingen skal fortelle deg at du ikke skal få være selvsikker i bikini eller at du må føle deg lettkledd i en gjennomsiktig genser. Alle er fantastiske skapninger og like mye verdt. Jeg vil være den beste versjonen av den jenta jeg er og det er så forbanna godt nok!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER / SPØRSMÅLSRUNDE / UKENS BLOGG

48 kommentarer

Siste innlegg