HER ER UKENS BLOGG ANBEFALINGER

Hei og god søndag fine lesere! I dag er det som sagt søndag og den skal brukes til å slappe av, rett og slett. Jeg skal jobbe med litt skolearbeid, kanskje gå en tur og bare ta livet med ro her hjemme. Ingen stress, bare en rolig og fin dag. Jeg håper dere har det fint!

Her er ukens blogg anbefalinger

idaoverland

Den første personen jeg ønsker å anbefale bloggen til, er fineste Ida. Jeg vet nesten ikke hvordan jeg skal begynne, annet enn at hun er utrolig inspirerende og utrolig flink. Jeg har vært en fast leser lenge, og det er ikke uten grunn. Hun har alltid fine bilder og legger ut mye variert på bloggen sin. Alt fra tips, antrekk, oppskrifter og andre ting. Hun skriver så utrolig bra og fortjener å komme frem med bloggen sin. Jeg anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes.

________

darkstep

Den andre personen jeg vil anbefale bloggen til, er herlige Marie. Jeg liker utrolig godt førsteinntrykket på bloggen hennes og hun skriver veldig bra. Hun varierer også tema på bloggen, men i hovedsak vil du finne musikk tips, inspirasjon og fakta om henne. Det er utrolig moro å lese innleggene hennes, så jeg blir veldig inspirert av henne gang på gang. Jeg anbefaler alle å titte på bloggen hennes.

________

Følg med til neste ukens blogg, som kommer i morgen. Så snakkes vi!

25 kommentarer

Siste innlegg