GÅ FOR AKKURAT DET DU ØNSKER

God ettermiddag fine mennesker!

Jeg har ofte tenkt på at jeg kanskje har gjort ting, fordi det er den letteste utveien eller fordi det er noe som andre forventer av deg. Men, jeg har kommet til et punkt i livet – der jeg faktisk ønsker å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg skal ikke stoppes, fordi noen forteller meg at det kanskje ikke er så lurt eller at dem ikke ville gjort det på den måten. Jeg vil, etter mange år, se tilbake og tenke: ”Så utrolig flink jeg var, som faktisk gjorde det som var riktig for meg å gjøre på det tidspunktet – uansett hva andre sa til meg!”


 

Ikke la noen fortelle deg hva du skal gjøre. Det er ditt liv, som du skal leve. Ingen skal leve livet for deg og ja, det er faktisk greit å gå for akkurat det du ønsker.

Jeg har satt meg flere mål i min dagbok, som jeg kommer til å dele med dere etterhvert. Dette gleder jeg meg veldig til. Det er så viktig å sette seg mål for seg selv, som du ønsker å gjennomføre. Det å tenke på hvordan følelsen vil være, når du klarer det målet du har satt deg. Det gir iallefall meg motivasjon til å fortsette, uansett hva det måtte være.

Husk at ingenting er umulig, men ingenting kommer gratis. Alt må jobbes for og da blir gevinsten desto større. Noen ting kan ta veldig lang tid. men det er aldri bortkastet tid – så lenge du gjør akkurat det du ønsker!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

24 kommentarer

Siste innlegg