TIPS: MOTIVASJON TIL TRENING + NELLY RABATT

innlegg samarbeid med Rabble // Inneholder annonselinker

Hei på dere! Jeg håper dere har det fint ♥ I dag vil jeg tipse dere en veldig kjekk nettide, nemlig Rabble. Dette er en nettside som inneholder et hav av rabattkoder på en rekke nettsteder, slik som Nelly, Ellos, CDON, Junkyard og Booking.com! Jeg som er veldig glad i å handle på Nelly og Ellos, kan det lønne seg å klikke inn på Rabble – for å se om det er noen salg, rabattkoder eller andre gode kampanje tilbud.


 

5 TIPS TIL Å HOLDE MOTIVASJONEN OPPE

________

1: Sett deg realistiske mål. Jeg har prøvd dette før, uten å lykkes. Grunnen til dette, er at jeg har satt meg for høye mål. Sett deg små delmål, slik at du kan se fremgang mot et større mål. Når du ser hva du får til, så blir det lettere å jobbe deg videre.

2: Begynn lett. Hvis du begynner hardt, er det veldig lett å miste motivasjonen og du klarer aldri å gjøre framsteg. Derfor er det viktig å begynne lett, slik at du kan jobbe deg oppover. Tenk også på at ingen trening, er bortkastet trening!

3: Snakk om treningen din. Fortell dem rundt deg om treningen. Da vil andre se på deg som motivert til trening, slik at du istedenfor å sitte hjemme – går heller på treningen. Du blir på en måte forpliktet, som også kan være en bra ting.

4: Du blir glad av fysisk aktivitet. Trening handler om mye mer, enn bare slanking. Personlig trener jeg, for å holde meg i form. Trening har også en effekt på psyken din, som gjør at du blir glad av trening. Det å gå en tur ute i friluft, gir en positiv effekt på kroppen.

5: Se fremover og tenk på langtidseffektene. Hvis du syntes det er vanskelig å komme i gang, tenk på hvor god samvittighet du får etter en treningsøkt. Samtidig er det viktig å unne seg en belønning av og til, når du har gjort det bra. Som en god middag med vin, kjøpe deg et nytt treningstøy eller unne deg et annet plagg.

Flere kjente nettbutikker finner du gjennom Rabble.

Nå får du 50 % rabatt på dyreste vare + fri frakt hos Ellos. I tillegg til dette, kan du også spare 50 % på skjønnhet og helse på Ellos sine sider via Rabble!

Her plukket jeg ut mine favoritter på skjønnhet, som er på tilbud nå. Disse anbefaler jeg på det sterkeste, samtidig som det ellers er viktig å pleie seg selv med gode produkter! Alle rabattkodene til Ellos finner du her.

Nå får du også blandt annet 30 % rabatt på topper hos Nelly, men også opptil 70 % rabatt på Nelly salget via Rabble!

Sko: HER / Topp: HER / Tights: HER

Her har jeg da plukket ut et favoritt antrekk til treningen, som også nå er på tilbud. Jeg er veldig glad i det meste på Nelly sine sider, som da passer fint med alle de gode tilbudene via Rabble! Alle rabattkodene til Nelly finner du er.

Hvis du skal handle på nett, anbefaler jeg alle å stikke innom Rabble for å sjekke hvilke tilbud og kampanjer dem har. Her kan du spare penger, til å bruke på kanskje flere plagg eller andre ting. Det kan være mye penger å spare!

Jeg håper dere fikk litt inspirasjon til motivasjon, når det gjelder trening og helse ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

22 kommentarer

Siste innlegg