DU ER FAEN IKKE BRA NOK

Jeg er vel ikke den eneste som har fått høre, at du ikke er bra nok? Eller at du har tenkt tanken, at du ikke er bra nok slik du er.

You are the only person you need to be good enough for

________

Vi lever i et samfunn, der perfekte bilder blir lagt ut på sosiale medier. Du kommer stadig over instagram kontoer, som ser perfekte ut og lever det perfekte liv. Du kommer heller ikke bort fra de forventningene til deg selv som person, der det kreves hard jobbing.

Vi blir lært opp til å tro, at vi må bruke de klærne som alle andre bruker for å være kule nok. Flere og flere legger seg under kniven, fordi dem ikke føler seg fine nok som de er. Mange klarer seg ikke uten sminke, fordi dem føler seg direkte stygge. Bladene vi leser som forteller deg at du er bra nok, der det på neste side står de beste tipsene til å ta av seg 10 kg. Altså, er det rart at mange er missfornøyde med seg selv?


________

Jeg blir utrolig lei meg, når jeg ser hvor mange mennesker som må jobbe hardt – bare for å gjøre seg selv ”bedre”. Men, det som er bra nok – er akkurat den du er. Du er bra nok, uten å legge ut perfekte bilder på instagram. Du er bra nok, uten de klærne som alle skal ha. Du er bra nok akkurat slik du er ♥

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER MELD DEG PÅ UKENS BLOGG HER

56 kommentarer

Siste innlegg