DEPRIMERT ELLER BARE SLITEN?

Når jeg tenker over det, så er det en stund siden jeg har skrevet om følelser. Akkurat nå føler jeg for å skrive litt.

Jeg har kjent på en litt merkelig følelse i noen uker, fra og til. Ikke det at jeg har vært langvarig deprimert eller noe som helst, men jeg merker at det er noe med kroppen min. Jeg vet ikke hva. Jeg vet jo hvordan det er å være deprimert, men det er ikke det heller. Da hadde jeg vært helt sikker, men det kan jo være en kombinasjon. Kroppen er sliten, rett og slett. Ikke vet jeg.

· TANKEKJØR OG STRESS ·

Som jeg også har sagt før, så har jeg migrene. Det har jeg kjent ekstra mye på disse ukene, noe som har resultert flere dager med fravær på skolen (dokumentert, selvfølgelig). Dette hjelper ikke akkurat på mitt stressnivå og tankekjør, men jeg må prøve å se det slik at det ikke er noe jeg kan gjøre – for å bli kvitt det.

Når jeg har våkner om morgenen, har jeg enten hatt migrene eller så har jeg vært sliten og ”tung” i hele systemet. Ikke sliten som det er vanlig å være, når du nettopp har våknet. Men, på en helt annen måte. Som om jeg har vært i kamp og alle tankene mine blir borte, i et sekund eller to. Hvor rart høres det ikke ut?

Det er lov å ha det litt dritt av og til. I dag er en slik dag. Jeg håper på en bedre dag i morgen!

Men, det jeg kan si på den positive siden – er at jeg gjør ting. Jeg kommer meg ut, slik at jeg ikke blir sittende inne hele tiden. Selv om jeg også har vært nødt til å ligge de gangene jeg har migrene. Da har jeg faktisk ikke noe valg.

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

22 kommentarer

Siste innlegg