TING JEG VIL GJØRE I 2017

Jeg vet at dette er et typisk innlegg, som jeg vet mange hadde på bloggen rett etter nyttår. Men, jeg kan like godt ta det nå og dele med dere hva jeg ønsker å gjøre i 2017. Vi er tross alt ikke ferdig med hele februar heller, ettersom tiden egentlig har gått veldig fort etter nyttår.

 

・7 THINGS I WANT TO DO IN 2017

1: Reise. Jeg har bestilt tur til Australia i juni (2 uker språkkurs), noe jeg gleder meg helt sykt mye til. Jeg håper også på flere turer dette året.

2: Bli bedre på kjøkkenet. Jeg elsker å lage mat og generelt bake. Men, jeg tenker at jeg alltid har noe mer å lære. Så jeg vil utfordre meg mer og prøve noen mer vanskelige oppskrifter.

3: Spare penger. Dette er noe jeg har blitt flink til det siste året, som jeg også vil fortsette med.

4: Bli bedre til å ta bilder. Jeg kan faktisk si om meg selv, at jeg er flink til å ta bilder. Men, jeg vet også at det er en del ting innenfor foto jeg gjerne vil lære mer av. Kanskje også på videofronten? Pssst..

5: Spise sunnere. Jeg kan ikke si at jeg har et usunt kosthold, men jeg er ikke flink til å spise lite og ofte. Jeg kan veldig ofte hoppe over frokost (som jeg fort merker blir dumt for meg utover dagen), så derfor må jeg bli flinkere på det.

6: Lese flere bøker. Jeg elsker å lese og jeg vet at det gir meg en indre ro, som jeg virkelig trenger av og til.

7: Koble av. Det mener jeg er utrolig viktig, i grunn for alle. Bare logge av og ikke være nødt til å være tilgjengelig hele tiden.

HVA VIL DU GJØRE I 2017?

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

28 kommentarer

Siste innlegg