DERFOR ER JEG FORNØYD MED KROPPEN MIN

Jeg starter da innlegget ved å spørre: Hvorfor skal jeg IKKE være fornøyd med kroppen min?

Alle burde være det. Gi faen og tenk på at det ikke finnes noen andre i hele verden, som ser ut akkurat som deg. Er ikke det både rart og litt flott (også) å tenke på? Det å tenke på at slik du ser ut, er satt sammen av hvordan dine foreldre er. Jeg er stolt av det.

Jeg har en del fett på kroppen. Jeg har kraftige lår. Jeg har nokså stor rumpe, uten at den heller er perfekt. Ikke nok med det, men noe jeg har vært misfornøyd med i mange år – er armene mine. Armene mine er veldig kraftige, noe som ikke alltid (slik jeg har sett det) har passet til resten av meg. Men, det er ikke meningen at alt skal passe perfekt, for slik er det jo ikke. Jeg liker det. Jeg liker å være slik og se meg selv som litt unik.

… Jeg er unik. Akkurat som deg, venninnen din eller den du ser på gata …

Si til deg selv, det du ville ha sagt til en venninne. Du sier vel aldri til din venninne, at h*n ikke er bra nok – på grunnlag av deres utseende eller kropp? Det er jo ikke KUN det som definerer personen. Gi deg selv ros, for ting du klarer, ting du er fornøyd med eller bare si til deg selv at du er god nok som du er.

ET GODT TIPS FRA MEG ♥ Skriv positive ting på post-it lapper om deg selv, som du er stolt av. Ting du har klart. Ting du drømmer om. Ting du er takknemlig for i livet. Heng dem opp, der du kan se dem!

Du vil komme langt her i livet, bare med å være deg selv!

Facebook: HER / Fotoside: HER / Instagram: HER

50 kommentarer

Siste innlegg