SMÅ TIPS TIL EN BEDRE HVERDAG

Jeg vet veldig godt som alle andre, at ingen dager er like. Det er lov å ha en dårlig dag. Men, det er alltid lurt å tenke på andre ting når livet ikke helt smiler. Da er det små grep som du selv kan gjøre, slik at det iallefall blir litt lettere. Jeg vil dele noen små tips til en bedre hverdag, som jeg håper dere vil like ♥

 EKSTRA TID OM MORGENEN

Jeg har blitt mye flinkere her, ettersom jeg aldri har vært det før. Men, det å stå opp en halvtime før tiden – gjør meg glad. Ta på en ansiktsmaske, pleie deg selv med en god fuktighetskrem og lag deg selv en god frokost. Jeg lover deg at du vil føle deg bedre.

 SMIL OFTERE

Hvis du smiler oftere, vil du faktisk merke at kroppen kan føle seg bedre. Hvorfor bruke til på å være sur, når du faktisk kan vise frem ditt smittende smil?

 LEV I NUET

Det er lett å tenke på ting du kunne gjort bedre, eller være sår for noe som skjedde. Ingen kan endre på fortiden, men du kan gjøre det bedre her og nå – for en bedre framtid. 

 IKKE HA FOR HØYE FORVENTNINGER

Det er selvfølgelig greit å glede seg eller forvente deg ting i ulike settinger. Men, hvis du setter for høye krav – så kan du bli så utrolig skuffet. Ta ting litt som det kommer og bli overasket! Husk at alt skjer for en grunn.

 TENK PÅ DET DU HAR

Veldig ofte er det lett å klage på små ting i hverdagen som skjer, eller ikke skjer. Men, det å sette pris på de små tingene i livet ditt – gjør deg lykkeligere. Skriv på en lapp og heng på kjøleskapet (om nødvendig). Se rundt deg og innse hva du har – ikke minst på HVEM du har.

 GI ANDRE KOMPLIMENTER

Ved å gi andre komplimenter, som kan være å kommentere en fin genser eller bare å si “hei” – kan skape mye glede hos både deg selv og vedkommende. Det å se andre bli glad for slike ting, gjør også meg veldig glad!

Facebook: HER / Instagram: HER

46 kommentarer

Siste innlegg