FLYTTE UT HJEMMEFRA? TIPS!

Jeg flyttet for meg selv for omtrent 2 år siden og jeg merket overgangen, men det gikk egentlig veldig greit. Jeg kom fort inn i rutinene, men jeg måtte også være litt mer forsiktig med hvordan jeg bruker penger og andre ting som følger med. Jeg skal derfor dele mine tips med dere!

· MINE TIPS OG FAKTA TIL DEG SOM SKAL FLYTTE HJEMMEFRA ·

SPAR LITT DER DU KAN

Jeg opprettet meg fort en sparekonto, slik at jeg har mulighet til å sette inn litt ekstra – der jeg har mulighet. Det er utrolig greit, ettersom du plutselig kan få noe ekstra en måned å betale. Det er også veldig greit å ha noen kroner ekstra, uansett.

BUDSJETT FOR OVERSIKT

Hver måned passer jeg på å regne ut hvor mye utgifter jeg har, slik at jeg kan få en oversikt over hva jeg sitter igjen med. Slik kan jeg også regne ut hvor mye jeg kan bruke til mat og andre ting.

MASSE ROT

Når du bor for deg selv, rydder ingen opp etter deg. Så derfor er det veldig lurt å ta litt og litt, istedenfor å få alt til slutt.

BEDRE FORHOLD TIL FORELDRE

Når du bor tett sammen, så er det lett å bli litt småkrangling og da spesielt med foreldrene dine. Jeg merker veldig godt i dag at jeg har et litt annet forhold til foreldrene mine, på en positiv måte. Ikke at jeg har hatt det forferdelig hjemme, men alle vokser jo opp og trenger da litt tid for seg selv.

FRIHET

Det er vel kanskje den største forskjellen når det gjelder å bo for seg selv. Du trenger aldri å ta hensyn til noen som helst og du kan samtidig gjøre akkurat det du vil, når du vil. Du trenger ikke å si i fra til noen, hvor du skal til en hver tid.

Facebook: HER

22 kommentarer

Siste innlegg