PLASTISK KIRURGI ER DEN ENESTE UTVEIEN

Plastisk kirurgi. Det er et veldig omtalt tema om dagen, der jeg gjerne vil være med på å skrive om dette.

Jeg er veldig opptatt av det å være fornøyd med seg selv, for den man er – fordi alle er forskjellige og flotte på sin måte. Jeg kommer aldri til å endre min mening om det. Jeg kommer heller aldri til å fortelle noen som har tatt plastisk kirurgi, at dem er mindre verdt eller et dårligere menneske. Men, jeg er virkelig i mot det. Det skal jeg være ærlig om.

· SELVSIKKERHET ER BEDRE ENN PLASTISK KIRURGI ·

Vi er i 2017, der fokus på utseende og kropp er skyhøyt. Mulighetene er også større, til da plastisk kirurgi. Ikke nok med det, men det er mange bloggere som tidligere har anbefalt dette. Men hvorfor anbefale noen å gjøre vedkommende, til noe dem ikke er? Det er helt sykt.

Den nye trenden burde heller være å jobbe med psyken sin, slik at fokuset blir tatt over på selvsikkerhet. Du vil være du, uansett hvordan du vrir og vrenger på det (også når det kommer til plastisk kirurgi). Vi burde heller kunne være fornøyd med oss selv, enn å ta den letteste utveien (som tydeligvis fører til den tøffeste utveien) for veldig mange.

Har jeg en dårlig dag, der jeg ser meg selv i speilet og vil gjerne bruke knyttneven til å slå det vekk – da sier til meg selv:

”Hvor heldig er ikke jeg, slik jeg ser ut – som er et resultat av mine flotte foreldre? Jeg har to foreldre som er fantastiske på alle mulige måter, i mine øyner. Også det som er negativt, fordi alle har det. Jeg er faktisk noe spesielt, både fra mor og far. DET vil jeg ta vare på. DET skal jeg IKKE ødelegge!”

Her kan jeg fint klare å finne 1000 feil på meg selv, men jeg ser virkelig ikke poenget. Jeg vil ikke la mitt utseende og min kropp, være i fokus og la det være alt her i livet. For det er det ikke. Det er så langt i fra.

Jeg syntes det er helt forferdelig å tenke på, at for så mange – så er plastisk kirurgi den eneste utveien for å være fornøyd med seg selv. Da mener jeg at det er flere ting som virkelig ikke stemmer overens, ikke bare en ting. 

Følg gjerne bloggen på facebook HER

40 kommentarer

Siste innlegg