7 TIPS TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN

Jeg er ikke alltid flink til å ta det med ro om morgenen, fordi jeg ligger så lenge som mulig. Flere kjenner seg kanskje igjen? Men, jeg har også funnet ut at det faktisk lønner seg å stå opp litt tidligere – for å få en rolig start på dagen.

· MINE BESTE TIPS TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN ·

· SLÅ PÅ ALARMEN 20 MIN FØR DU STÅR OPP ·

For min egen del, stresser jeg veldig ofte tidlig på dagen. Derfor har jeg begynt å sette på klokken ca. en halvtime før jeg må stå opp – for å slappe litt av før jeg skal noe. Jeg får da bedre tid til det jeg må gjøre, i tillegg til at det blir litt tid til å slappe av på sofaen før jeg skal i gang.

· SKYLL ANSIKTET MED KALDT VANN ·

Jeg har selv hørt dette utallige ganger før, men det funker. Når jeg står opp, går jeg rett inn på badet og skyller meg i kaldt/lunket vann. Etter det, påfører jeg ansiktskremen jeg bruker. Det er utrolig forfriskende!

· DRIKK ET GLASS VANN ·

Det er en god start på dagen, å tilføre kroppen væske. Du kvikner også litt mer til og det gjør underverker for kroppen.

· SPIS ET GODT FROKOST MÅLTID ·

Det sies jo at det viktigste måltidet, er frokost. Det tror jeg på, fordi jeg opplever det selv. De gangene jeg sløver med å spise frokost, blir jeg mer sliten i kroppen. Men, starter jeg dagen med en sunn og god frokost – får jeg mer energi og lyst til å komme i gang!

· TRENINGSØKT ·

Dette er ikke jeg god på selv, men de gangene jeg har skikkelig overskudd om morgenen (ikke ofte) – så pleier jeg å ta noen styrkeøvelser hjemme. Men, selvfølgelig 1-2 timer etter frokost. Det er virkelig godt for både kropp og sjel. 

· HA DET RYDDIG KVELDEN FØR ·

Jeg vet veldig godt at dette er en ting som kan stresse meg. Men, for meg er det utrolig viktig å rydde kvelden før. Da ligger jeg ikke på morgenen og stresser over hva jeg må gjøre ferdig, men kan starte dagen med andre ting.

· SLAPPE AV ·

Noe som selvfølgelig er helt avgjørende for stressnivået, er selvfølgelig å slappe av der det lar seg gjøre. Det å legge litt ekstra tid om morgenen, for å slappe litt av i kroppen, er virkelig deilig for å lade opp batteriene!

Jeg har en spennende nyhet å dele på bloggen senere i dag, så vi snakkes da!

Følg gjerne bloggen på facebook HER

25 kommentarer

Siste innlegg