SANNHETEN BAK PERFEKT

For meg, er det viktig å vise at jeg ikke er perfekt og kommer aldri til å bli det heller. Så mye fokus det er angående om nakenhet får mest oppmerksomhet, nå disse dager.. Jeg liker å sette fokus, av og til, på et ikke-perfekt liv. Selv om mange gjerne vil fremstille seg selv på sine beste sider, så mener jeg det er like viktig å vise fram de ikke-beste sidene også.

Jeg gjentar meg selv – hvordan du ser ut eller om du gjør feil i livet, definerer IKKE deg som person & hva du skal få til her i livet.


· Jeg smiler på bildet fordi jeg er sykt glad, men legg merke til hvor stor nese jeg fikk her eller den dobbelthaken som tydelig kommer frem.

· På kroppen har jeg mye strekkmerker, men hva kan vel strekkmerker avgjøre – for at jeg skal bli vellykket og få ting til?

· Jeg sover veldig lite på en natt. Jeg har slitt med dårlig søvn i mange år, så jeg kan fort sove noen timer ekstra på dagen (hvis jeg ikke har skole)

· Ja, jeg er nok middels avhengig av mobilen min. Men, gjør det meg til en dårligere person? Tror ikke det..

· Jeg innrømmer at jeg kan virke veldig irritert av og til, men det kan være fordi jeg kan bli over gjennomsnittet engasjert.

· Jeg tenker ofte dårlige tanker og kan bli sur for det, men jeg er ikke redd for å innrømme det. (Jeg kan bli litt sint også, forresten)

· Jeg har dager der jeg ikke føler jeg klarer en dritt, men jeg vet også innerst inne at det bare er tankene i hodet mitt som styrer.

· Hvis jeg ikke har trent på lenge, blir jeg ekstremt fort sliten. Jeg blir nesten flau, men jeg kan begynne å ”riste” litt i musklene (føles det som)

· Ja, jeg spiser godteri av og til. Noen perioder spiser jeg litt mer, mens andre perioder spiser jeg absolutt ingenting.

JEG ØNSKER DEG EN FIN HELG! ♥

Følg meg gjerne på facebook HER

34 kommentarer

Siste innlegg