5 HOUSE HACKS

Jeg vil gjerne dele med dere, noen fine tips til huset. Slike tips kommer meg til god nytte, så jeg håper også dem faller i smak hos dere! Sleng gjerne igjen dine ”house hacks” i kommentarfeltet!

· SLIK HOLDER DU BLOMSTENE DINE LENGRE ·

Jeg syntes alltid det er hyggelig med blomster i leiligheten, men det er utrolig kjedelig at blomstene skal dø ut etter bare noen dager. Men, jeg har et veldig godt tips – som funker! I vannet du har blomstene oppi, tilsett 1/4 av mengden med sprite. Sukkeret gjør at blomstene trives bedre og lengre!

· GJØR OM Q-TIPS OG BOMMUL PADS TIL DEKORASJON ·

Disse er jo ikke fine og ha i sine pakninger, men hvis du har noen fine kopper for eksempel – så ta dem oppi dem. Da kan du la de stå på badet, slik at det ser pent og ordentlig ut.

· KJØP DYR SÅPE EN GANG ·

Jeg bruker aldri mye penger på såpe, av en grunn. For lenge siden kjøpte jeg kun en litt dyrere såpe – som også er fin å se på. Slik kan du bruke denne, men bare bytte ut innholdet når det går tomt.

· LEGG KAFFE I EN FIN BOKS ·

Når du kjøper kaffe, er ikke holderen så veldig fin til å pynte på kjøkkenet. Men, det er veldig dekorativt å kjøpe en boks som du kan ha oppi kaffen. Da kan du også pynte opp litt mer på kjøkkenet. Det er slike små detaljer, som er fint å vise fram.

· LAG EGNE SNØLYKTER ·

Hvis du vil lage noe som ikke er vanskelig, men samtidig også kjempe fint. Så anbefaler jeg å lage egne lykter til hjemmet. De er så flotte til å dekorere og jeg har dem i leiligheten året rundt. Dersom du har noen tomme syltetøy glass, ikke hiv dem – lag DISSE!

JEG HÅPER TIPSENE KOMMER TIL NYTTE! ​♥

Lik gjerne bloggen på facebook her.

30 kommentarer

Siste innlegg