8 TING VI JENTER GJØR

· 8 TING MANGE JENTER KJENNER SEG IGJEN I ·

1: Aldri noe å ha på seg. Du har massevis av klær i klesskapet, men finner ikke hva du skal ha på. Ofte kan du bruke 1 time, bare på å finne det du skal ha på deg. I tillegg ligger det klær på gulvet, som du har prøvd på – slik ordner du deg en ryddejobb til senere!

2: Hull i strømebuksen. Dette har jeg opplevd såå mange ganger, at jeg har ikke tellingen. Når du skal ha på deg en tynn strømpebukse under kjolen, så skal du bare dra den opp med de lange neglene og VIPS – der var den ødelagt.

3: Mensen på feil dag. Det er jo typisk å få mensen de dagene du skal noe spesielt, som på en eksamen eller et bryllup. Det er kanskje ikke ofte vi jenter føler det passer godt, men enda flere ganger passer det absolutt ikke.

4: Overtenking. Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen, at jeg til og med smiler når jeg tenker på det. Det er så lett å tenke på en greie og gjøre det ti ganger verre – enn det trengte å være. Eller å lage et problem i hodet, som ikke en gang eksisterer. Typisk!

5: Liker komplimenter. Veldig mange liker å få komplimenter, men også veldig mange tror ikke på dem.. Been there, done that!

6: Vi har ikke alltid rett. Men, vi hater å inrømme at vi tok feil.

7: Sjekker kjøleskapet ofte. Hvis vi kjeder oss, er det veldig lett å gå bort til kjøleskapet for å se om det finnes noe spennende der.

8: Informerer. Veldig mange jenter liker å informere om absolutt alt, slik det ofte blir også med små ting.

KJENNER DU DEG IGJEN I NOE HER, HEHE?

Lik gjerne bloggen på facebook her.

35 kommentarer

Siste innlegg