ER KROPP SÅ JÆVLIG FARLIG, DA?

Jeg har lest så mye til biologi prøve nå, at jeg tenkte jeg ville spise litt sjokolade med god samttighet. Så lenge jeg har en balanse i hverdagen, når det gjelder kosthold – så koser jeg meg ekstra mye med litt godteri. Det bryr meg ingenting. Men, når jeg først er inne på dette med sjokolade, som igjen fører til en ”usunn livsstil” i følge mange og det fører så til kropp. Så skal jeg skrive litt om nettopp det.

Jeg kikket nettopp på listen over innleggene mine, der du kan se hvor mange lesere og visninger du har til hvert innlegg på bloggen. De to innleggene jeg skrev om kroppen min denne uken, har fått ekstremt mye visninger. Jeg setter så uendelig stor pris på alle som leser og kommenterer, det betyr mye! Men, er det slik at innlegg som handler om kropp – slår best igjennom hos lesere? Det er litt rart, men samtidig ikke.

Selvfølgelig så får du leserklikk, dersom du skriver om kropp. Det er jo et utrolig viktig tema og noe som er helt naturlig å snakke om. Men, grunnen til at jeg tar det opp – er rett og slett fordi det er veldig mange som kommenterer daglig hos toppbloggere – at dem enten viser for mye hud eller at klærne er litt for dristige. Men, hvis det virkelig plager deg THAT MUCH, så er det vel fordi du selv er usikker, da? Det vet jeg, faktisk.

.. HVORFOR ER IKKE JEG SÅ FLOTT?

Jeg vet det, fordi jeg selv har tenkt tanken om andre bloggere. Jeg har aldri kommentert noe stygt, men da jeg hadde dårligere selvbilde – så tenkte jeg selvfølgelig tanken. Hvorfor er ikke jeg så flott? Hvorfor kan ikke jeg være så tynn eller ha sånne former? Det er jo så mye lettere å gjøre det om til en ”stygg” greie, når egentlig alle kropper er flotte om dem viser nippelen igjennom genseren, eller ikke.

Mitt tips er å jobbe med seg selv.. Det er virkelig den eneste utveien, fordi du klarer ikke å få bort kroppspress. Men, du kan lære deg å akseptere deg selv for den du er og la det bli lettere. 

Her er da et bilde av meg, der jeg klyper meg på fettet. Hva så? Jeg legger ikke ut bildet for å legge press på noen, men jeg legger det ut for å vise at det faktisk går an å være fornøyd med seg selv, uansett fasong. Jeg gidder ikke å bruke tid på å rakke ned på toppbloggere, som er så mye mer enn ”bare” kroppen sin. Du er så mye mer enn hvordan du ser kroppen din, det er også alle andre! 

Lik gjerne bloggen på facebook her.

40 kommentarer

Siste innlegg