MUST HAVE – 3 NYE SMINKEFAVORITTER

· MINE NYE SMINKE FAVORITTER ·

For en liten stund siden, kjøpte jeg disse tre produktene på salg. Jeg tenkte først å prøve dem ut en liten stund, før jeg gjerne ville skrive om dem. Jeg ville jo se om disse produktene var noe å skrive om. Det er dem absolutt – etter at alle har blitt mine nye sminkefavoritter!

.. MUST HAVE:

1. Massive 5XL Volume Mascara. Denne er fra Makeup Mekka og den gir lange og fine vipper, uten klumper. Jeg har veldig skånsom hud, derfor passer denne perfekt på mine vipper. Enkel å påføre.

2. Makeup Revolution Ultra Cover and Conceal Palette. Denne paletten gjør ikke huden min tørr, noe jeg sliter ofte med. Men, denne fukter omtrent huden min – om jeg skal si det slik. Du kan bruke den til både contouring, som concealer eller hva du ønsker.

3. Translucent Loose Powder. Denne er helt fantastisk. Jeg må bare si med en gang, at jeg elsker den! Dette løspudderet kan du påføre med en kost over ansiktet, etter at du har påført ferdig sminke. Eller så kan du gjøre som jeg pleier – å ”bake” inn ansiktet. Da skal det sitte i ca. 10 min i ansiktet, før du gjevner det ut med en kost. Den lukter også nydelig.

Har du noen sminkefavoritter å anbefale? Del dem gjerne ♥

Følg gjerne bloggen på facebook her.

37 kommentarer

Siste innlegg