KOKOSOLJE – SUNT OG KAN BRUKES TIL ALT!

God morgen alle sammen ♥ Jeg har brukt litt av denne før, til matlaging og andre småting. Men, jeg har funnet ut at denne kan brukes til omtrent alt. Den magiske oljen, kaller jeg det. For det er den virkelig. Den kan brukes til matlaging, men også som et skjønnhetsprodukt.

· HVA KOKOSOLJE KAN BRUKES TIL ·

Tørr hud. Ja, denne er helt fantastisk når det kommer til tørr hud. Det er noe jeg har slitt med i ansiktet, på hendene og andre steder på kroppen. Hvis du påfører kokosolje i ansiktet på kvelden og har det på natten over, så våkner du med masse fuktighet og glød.

Fjerning av sminke. Denne er perfekt til nettopp det. Dette er et naturlig middel, som fjerner sminken på en skånsom måte. Du vil merke det spesielt på fjerning av maskara, der jeg ofte får litt rødheter i huden – som jeg unngår ved bruk av kokosolje!

Som kosttilskudd. Kokosolje er utrolig bra for immunforsvaret, men også hjertet. Du kan fint bruke denne til steking, baking eller smoothie om du vil. Det sies at du blir kvitt mer tørr hud, ved å bruke kokosolje i kosten. Det inneholder mye mettet fett, men ikke den usunne typen. Google it!

Hårkur. Det å bruke kokosolje til en hårkur, ca. 1 gang i måneden – gjør underverker for håret. Det blir skinnende og du merker at håret ikke blir så fort tørt. Smør inn hele håret kvelden føre, ha over natten og skyll godt ut dagen etter.

Massasje. Noe som kan være nokså dyrt, er massasjeolje. Men, bytt heller ut med kokosolje. Det etterlater også kroppen myk og gir glød!

Skrubb for huden. Hvis du blander kokosolje med perlesukker, får du en nydelig skrubb som er god for huden.

Dette er virkelig et vidundermiddel, som jeg også vet funker for mye annet også. Det er bare å søke det opp. Jeg har bare hørt, at det er fordeler med kokosolje. Noe jeg virkelig tror på, fordi jeg er superfornøyd med det jeg bruker denne til. Jeg kjøper denne på kiwi til 60 eller 70 kr og denne er økologisk. Dette er en investering for meg og er verdt hver eneste krone!

Bruker du kokosolje? Kom gjerne med noen gode tips i kommentarfeltet 

Følg meg gjerne på facebook her!

31 kommentarer

Siste innlegg