JEG SKAL BLI FLINKERE TIL..

For meg er det veldig lett å si hva jeg skal gjøre bedre, for så å holde det. Men, det er ting jeg merker som jeg må klare for min egen del – slik at jeg skal klare å stresse mindre. Nå er det ikke lenge igjen av året, dere!

Å LEVE HER OG NÅ

Jeg er altfor flink til å planlegge mye i hodet mitt og når tiden er inne, kan jeg være altfor opptatt til å planlegge enda en ting – slik at jeg ikke kan nyte her og nå. ‘Life is what happens while you’re busy making other plans‘ og dette er så sant! Jeg skal virkelig lære.

BEKJYMRE MEG MINDRE

Jeg må være verdensmester i å tenke tanker når jeg har lagt meg, slik at jeg bekjymrer meg for den minste ting. Denne henger litt sammen med punktet over, der det blir vanskelig å nyte der du er – fordi du også bekjymrer deg alt for mye på forhånd. Det er iallefall jeg (dessverre) god på.

Å GJØRE MITT BESTE – MEN AKSEPTERE AT JEG IKKE KAN ALT

Det er utrolig bra å ha mål, men det er viktig – iallefall for meg – og ikke ha for høye mål. Det er bra å sette seg noen høye mål, du tenker du kan klare. Men, det er også viktig å være realistisk. Å prøve ditt beste, er mer enn godt nok!

Jeg håper dere får en fin nyttårsfeiring!

17 kommentarer

Siste innlegg