TING JEG ELSKER I HVERDAGSLIVET

Hei dere ♥ Det er kanskje ikke like lett å sette pris på hver dag, som det er i ferier og helger. Men, jeg har begynt å tenke igjennom hva jeg egentlig setter pris på hver eneste dag. Jeg vet om mange som sier at hverdagene i uka er et slit, men ser faktisk ikke de små tingene. Man får så utrolig mye ut av livet, hvis faktisk de små tingene blir satt pris på og tenkt over!

FØLELSEN AV Å VÆRE HJEMME

Den følelsen å være hjemme uten sminke, med kosedressen på. Ha håret oppi en dott. Å nyte nykokt kaffe, kakao eller en tekopp. Noe moro på tv og kjæresten ved siden av seg. Det er herlig.

LAGE MAT

Noe jeg syntes er utrolig spennende i løpet av dagen, er å lage mat. Enten en gammel og god oppskrift, eller å prøve noe helt nytt. Det elsker jeg. Jeg har jo også en kjæreste som ikke klager på at jeg liker å lage mat. Hehe!

GÅTUR I DEN VAKRE NATUREN

Når jeg går tur ute i den fine naturen, gjør det noe med hele systemet. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen – fordi dette er bare helt fantastisk. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Det er både flotte omgivelser og flott opplevelse, hver gang.

SOVE I MIN EGEN SENG

Etter en lang dag, syntes jeg det alltid er nydelig å legge seg i sin egen seng senere på kvelden. Den følelsen er så herlig, da også det er koselig å ha litt pynt og kanskje litt lys på rommet. Det gjør atmosfæren veldig flott, syntes jeg!

KJÆRLIGHET I HVERDAGEN

Jeg elsker de små tingene, som et kyss på morgenen eller å ligge i armkroken til kjæresten på kvelden. Trenger absolutt ikke gaver eller store overraskelser, for å bli glad av dette.

Hvilke ting elsker du i hverdagslivet?

♥♥♥

23 kommentarer

Siste innlegg