JEG HATER DEG

Julen er den tiden, der alt skal være fint. Alt skal være rolig og alt skal være stressfritt. Jeg sitter her og slapper av, men likevel er kroppen min stresset. Hva skjer? Jeg deler mine tanker på bloggen, ofte positive innlegg – men, også av og til slike innlegg. Jeg forstår 110% om du ikke vil lese videre. Men, da sier jeg nå til deg at det trenger du ikke heller. Da kan du bare trykke ut denne siden, det er helt greit. 

· LET ME EXPLAIN SOMETHING FOR YOU ·

Jeg skriver ikke dette innlegget for å klage, på noen måte. Men, jeg trenger av og til bloggen for å uttrykke meg selv. Her er et veldig fint sted, til å gjøre det. Jeg vil prøve å sette ord på hvordan jeg har det akkurat nå, for å få det bedre.

· GIVE YOUR STRESS WINGS AND LET IT FLY AWAY ·

Stress. Jeg hater deg. Du ødelegger. Du ødelegger alt, av og til. Ikke bare deg, men det du fører til. Du fører til vonde tanker. Tanker som ikke en gang eksisterte for meg, før du kom inn i bildet. Jeg lurer på hvorfor. Jeg lurer også på hvorfor du ikke bare kan dra din vei, jeg vil ikke ha deg her hos meg. Ikke nå. Ikke i morgen. Ikke noen gang.

Jeg prøver hele tiden å være positiv, fordi jeg er evig takknemlig for livet. Jeg slapper av og gjør akkurat det jeg føler for, men likevel blir det slik. Alt jeg gjør, prøver jeg å gjøre for meg. Men, det å lure på om det var riktig eller ikke – det er vanskelig.

· I’M SO VERY SORRY ·

Mens jeg skriver dette, tenker jeg på at jeg kanskje kan angre på å dele dette innlegget med dere – denne tiden på året. Jeg håper dere kan tilgi meg, men jeg trengte å skrive om dette til noen ♥

Jeg ønsker dere en god første juledag videre ♥

34 kommentarer

Siste innlegg